Mc Hawer a szerencsejáték rabja volt: 200 milliót játszott el

Forrás: Facebook/MC Hawer -
szerencsejáték pénz szenvedélybetegség MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem csak az alkohol miatt halmozott fel adósságot, Mc Hawer korábban a szerencsejátékok rabja is volt: 200 milliót gépezett el.

Mc Hawer nem csak az alkohol rabja volt, az italozáson kívül volt még egy szenvedélye, ami miatt óriási adósságokat halmozott fel: a szerencsejáték. Összesen körülbelül 200 millió forintot tüntetett el így az énekes.

MC Hawer 200 milliót gépezett el Forrás: Facebook/MC Hawer

„Alapvetően valószínűleg szenvedélybeteg vagyok, ezért halmozom azokat a szenvedélyeket, amik voltak az életemben" – mondta a Mokkában Mc Hawer, aki elárulta, ezt az összeget több mint 20 év alatt játszotta el. Főleg játékgépekbe dobálta a pénzt. „Nem tudtam leállni, akkor még volt a játékteremben alkohol" – mondta az énekes arra utalva, hogy egyik hozta a másikat. Hozzátette, azért a szenvedélybetegségnek is van jó oldala, ugyanis a munkáját is ilyen lelkesedéssel csinálja.

MC Hawer vallomása: "Konkrétan, elittam a fogsorom"

A zenész, aki korábban majdnem belehalt alkoholfüggőségébe megunta, hogy rosszak a fogai, így eldöntötte, hogy megcsináltatja őket. Kerül, amibe kerül... A fogsora is az alkohol áldozata lett. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.