Pártos Csilla kifakadt: állítja, butaságot követett el, amikor aláírta a papírokat

Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla hosszú idő után úgy döntött, elmondja, mit érezt Pécsi Ildikóval és a perükkel kapcsolatban. 

"Úgy gondolom, hogy bár szép dolog a szerelem, egy jóérzésű ember nem égethetne fel mindent maga mögött, csak azért, mert már nem szereti a feleségét, hiszen örökre marad egy bizonyos fokú felelőssége. Ha másért nem, a gyerekéért (...) Jó szándékú ember nem kívánhatja a gyerekétől, hogy megtagadja az anyukáját. Márpedig ha olyanokat ígérgetnek - és sajnos csak ígérgetnek -, hogy kisfiam te mindent megkapnál, csak az édesanyádon keresztül nem adunk semmit, akkor ezzel arra akarja kényszeríteni, hogy pusztán anyagi okból fordítson hátat az anyukájának. Micsoda dolog ez?" - vélekedik Pártos.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

"Mostanra ott tartunk, hogy már a gyerek tandíjában sem kapok segítséget! Én vakon megbíztam a volt anyósomban, és a volt férjemben egyaránt. Óriási butaságot követtem el, mert sok mindent aláírtam. Abban az időszakban voltam a legbetegebb, kórházban voltam. Épeszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy én úgy leszek adóstárs nagy értékű hitelekben, hogy közben semmi nincs a tulajdonomban. Minden sorstársamnak üzenem, hogy legyen észnél!" - mondta el Csilla a Star magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.