Kulka János búcsúzik a színészettől

Forrás: Lokál -
búcsú Kulka János visszavonulás színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors úgy tudja, hogy az ország egyik kedvenc színésze, Kulka János nem vállal több szerepet. Kulka maga döntött így.

Kulka János 2016 tavaszán súlyos stroke-ot kapott, de mindent elkövetett a gyógyulás érdekében, és azért, hogy újra beszélni, járni tudjon. A mai napig gyógytornász és logopédus segíti a felépülését, de a lap úgy tudja, hogy még mindig nem tud tökéletesen beszélni és a színdarabokhoz szükséges koreográfiát megtanulni. Valószínű, hogy ezért döntött úgy: befejezte, nem áll többet színpadra.

Kulka János visszavonul a színészettől Forrás: Lokál


A Bors egy neve elhallgatását kérő nagynevű művésztől úgy értesült, hogy Kulka nem akarta meghosszabbítani a szerződését a Katona József színházzal:
"Az okokat szerintem nem kell keresni, János világéletében maximalista volt magával és a környezetével szemben is. A próbákon száztíz százalékon teljesített, a színpad számára szentély, ahova kizárólag összeszedetten, átszellemülten szabad belépni. A betegsége pont abban akadályozza, amire törekedett művészileg, nevezetesen, hogy a lehető legtökéletesebb alakítást nyújtsa. Tudom, mi, kollégái tudjuk, hogy János erős, mint egy szikla, és sosem adja fel. A visszavonulása talán annak a következménye, hogy akkor lesz hajlandó megint előbújni az önkéntes száműzetésből, amikor képes lesz a régi – magától elvárt – színvonalat produkálni. Mi ennek drukkolunk. A hazai színjátszásnak szüksége van egy ilyen kvalitású művészre, mint ő" - monda Kulka kollégája.

Berki Krisztián anyukája elárulta, mit szólt a herevasaláshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-berki-krisztian-anyukaja-elarulta-mit-szolt-a-herevasalashoz.htmlBerki Krisztián anyukájával együtt vett részt a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban, ahol az édesanyja elárulta, mit gondolt arról, hogy fia kivasaltatta a heréjét.TV + SztárokOrigoKét korábbi testőre pereli Johnny Deppet, drogszállításra is utasította őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180502-ket-korabbi-testore-pereli-johnny-deppet-drogszallitasra-is-utasitotta-oket.htmlKét korábbi testőre, Eugene Arreola és Miguel Sanchez perelik Johnny Deppet többek között azért, mert nem fizette ki túlórapénzüket és arra kérte őket, hogy szállítsanak drogot. A színész egyelőre még nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Gáspár Evelin szexi dekoltázst mutatott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-gaspar-evelin-szexi-dekoltazst-mutatott-kozossegi-oldalan.htmlCsodálakos átalakuláson ment át Gáspár Evelin, formába hozta magát, rendszeresen posztol arról, mennyit sportol. Most azonban szexi, dekoltázst villantó ruhában pózolt. TV + SztárokOrigoÖnértékelési problémáiról vallott Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20180502-onertekelesi-problemairol-vallott-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi őszintén bevallotta követőinek a közösségi oldalon, hogy bizony ő sem mindig érzi jól magát a bőrében. TV + Sztárok--Hajdú Péter Facebookon tálalt ki a pornóbotrányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-hajdu-peter-facebookon-talalt-ki-a-pornobotranyrol.htmlFelröppent a hír, hogy Hajdú Pétert azért bocsátották el az ATV-től, mert pornóképeket küldött a munkahelyi belső chatre. A műsorvezető Balázsék reggeli műsorában megígérte, a nap folyamán előzményeket árul el az ügyről Facebook-oldalán. Ezt most meg is tette. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSarolta hercegnő hároméves lett, a palota aranyos fotóval köszöntöttehttp://www.life.hu/sztarok/20180502-sarolta-hercegno-haromeves-lett-a-palota-aranyos-fotoval-koszontotte.htmlEgy végtelenül aranyos fotóval kíván boldog születésnapot Sarolta hercegnőnek a Kensington-palota, ezzel köszönik meg az ünnepre érkező jókívánságokat is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.