Pápai Joci ősztől újra feleségével aludhat

feleség gyerekek Eurovíziós Dalfesztivál család Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci intim titkot árult el a magánéletéről: bár egyelőre külön ágyban alszanak a feleségével, ősztől lehet, hogy újra együtt tölthetik az éjszakákat is.

Alaposan felfordult Pápai Joci élete azután, hogy tavaly kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra. Részt vett a Sztárban sztár című műsorban, most pedig újra hétről hétre feltűnik a tévéképernyőn A Nagy Duett című műsor zsűritagjaként.

A munka mellett azért igyekszik minél több időt tölteni feleségével, Anitával és két gyermekével.

Mi igazából négyesben tudunk kikapcsolódni. Nagyon ritka, hogy leadjuk a srácokat, de olyankor is pár óra után azon kapjuk magunkat, hogy róluk beszélünk, hiányoljuk őket. Villanyoltás után persze, igyekszünk mindennap időt szakítani Anitával egymásra. Igaz, külön hálószobában alszunk, amióta a fiunk megszületett, mert csak a feleségemmel tud elaludni" – árulta el a BEST magazinnak.

Pápai Joci végre együtt alhat a feleségével Fotó: Hirling Bálint - Origo

Fiuk, Zalán szeptembertől iskolás lesz, így épp itt lesz az ideje annak, hogy a gyerek egyedül aludjon, így a házaspár végre újra együtt tölthetné az éjszakákat.

Harcolunk a feleségemmel, hogy visszakapjuk a régi életünket. Még nem nyertünk, de nem adjuk fel... Így talán lesz pár hónapunk, amikor újra egyszerre alhatunk el."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.