Gór Nagy Mária megszólalt a FEM3-as szereplése kapcsán

Forrás: TV2/Mokka -
ivás alkohol Joshi Bharat Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alkoholhoz fűződő viszonyáról és munkájáról is beszélt Gór Nagy Mária, akit nemrégiben többen részegnek véltek, amikor a FEM3-on Joshi Bharat beszélgetett vele születésnapja alkalmából. 

Elénekelte az Akácos utat Gór Nagy Mária, és hirtelen azt sem tudta hány menye van, amikor a FEM3 műsorában beszélgetett Joshi Bharattal. A kommentelők közül többen részegnek vélték.

Most a hot! magazinnak magyarázatot adott a történtekre. Azt mondja, hogy férje is megnézte az adást, ő korrektnek találta, és az ő véleményére ad. Az alkoholhoz fűződő viszonyáról is beszélt.

Gór Nagy Mária beszélt állapotáról Forrás: TV2/Mokka

"Egyszer őszintén elmeséltem egy interjúban, hogy amikor az első férjem, Szurdi Miklós szerelmes lett egy másik nőbe, teljesen összeomlottam, volt idő, amikor az italhoz menekültem, és hogy amikor klimaxoltam, akkor is megpróbáltam két napig vodkát inni, de hánytam; azóta vagyok alkoholista a rosszindulatú emberek szemében" - mesélte a színésznő.

Majd folytatta: "Az esküvőmbe is belekötöttek. Azt írták életem legszebb napja után: Iszik ez a nő eleget? Igen, gyerekkoromban apu ágyaspálinkáját ittuk gyógyszer helyett, persze csak körömnyit, de attól meggyógyultunk. Ma borozni szoktam a férjemmel, Budával; nyáron rozét iszunk, mert könnyű, télen vöröset. Száraz pezsgőt pedig alkalmakkor, születésnapokon, szilveszterkor fogyasztok, és szigorúan csak két decilitert" - mondta Gór Nagy Mária.

Mindemellett arról is beszámolt, hogy színitanodája jövőre lesz 35 éves, és a világ minden tájáról járnak hozzá diákok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.