Viaszbaba: Krencsey Hella közzétett egy közös képet a leszbikus magyar színésznővel

Forrás: Mokka -
viaszbaba kép leszbikus Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krencsey Hella szerelmi kapcsolatát mindenki ismeri: 8 évig volt egy leszbikus magyar színésznővel, melyről könyvet is írt, most pedig egy közös képet mutatott. 

Mint tudjuk, Krencsey Hella nyolc éven át volt szerelmi kapcsolatban egy magyar színésznővel, akinek a kilétét egyelőre homály fedi. A szerelmük részletei azonban már mindenki számára ismertek, hiszen Hella egy egész könyvet írt viharos viszonyukról, mely tele volt feszültséggel, bántalmazással és problémákkal. Habár a színésznő Hellát perli kapcsolati erőszakért, a volt szerető kiáll amellett az állítása mellet, hogy kapcsolatuk alatt ő volt a bántalmazott fél.

Nem tűzték még ki a tárgyalás időpontját Forrás: Mokka

Arról, hogy kinek van igaza a bíróság fog dönteni, ehhez azonban meg kell kezdeni a tárgyalást, ám Hella legújabb posztja szerint az időpont még mindig nincs kitűzve. "Tárgyalás kitűzve még mindig nincs (két éve!), de tekintsük ezt egy abszurd komédiának, s máris mosolyt csal az arcunkra. Az igazsággal egyszer úgyis szembe kell nézni - mindenkinek..."– írta Hella miután kifejtette, mennyire sajnálja, hogy levesznek egy bizonyos musicalt a műsorból, hiszen annak idején ő is segített a rendezésében, és a színésznő is játszott benne egy darabig.

Exkluzív interjú a ViaszBaba szerzőjével, Krencsey Hellával

Exkluzív interjút adott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella, aki onnan vált ismerté, hogy nyilvánosságra a hozta 8 évig tartó megpróbáltatásait. Hella a Life.hu-nak mesélt az ügy jelenlegi állásáról, valamint arról, hogy milyen új könyvet tervez a jövőben.
Megszületett Orbán Viktor második unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-megszuletett-orban-viktor-masodik-unokaja.htmlMegszületett Orbán Viktor kisebbik lányának, Sárának első gyermeke. A miniszterelnők immáron kétszeres nagypapa.TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle esküvője: ezért voltak ott David Beckhamék, Oprah, George Clooney-ék és más nagy sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-meghan-markle-eskuvoje-ezert-voltak-ott-david-beckhamek-oprah-george-clooneyek.htmlRengeteg nagy sztár kapott meghívást Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, de hogy pontosan miért is invitálták meg őket? Most kiderül! TV + Sztárok--Bikiniben pózolt Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-bikiniben-pozolt-zimany-linda.htmlA modell ismét megörvendeztette férfi rajongóit, több bikins képet is megosztott magáról.TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20180521-a-nagy-duett-erdelyi-timea-es-gonczi-gabor-bucsuzott.htmlEgyre kevesebben vannak A Nagy Duett versenyzői, a jövő héten már az elődöntőre készülhetnek azok a szereplők, akik eddig sikeresen vették az akadályokat.TV + SztárokOrigoA jövő héten is folytatódik a változékony időhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-a-jovo-heten-is-folytatodik-a-valtozekony-ido-idojaras.htmlA jövő héten is folytatódik a változékony idő: a napsütés mellett többször várható zápor, zivatar. Ezzel együtt kissé melegszik a levegő, többfelé 25 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. TV + SztárokOrigoÍgy értékelte a brit sajtó Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-igy-ertekelte-a-brit-sajto-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojet-majus-19.htmlA brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki - mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.