Viaszbaba: kapcsolati erőszak miatt perli a szeretőt a színésznő

Forrás: Mokka -
viaszbaba erőszak per kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint tudjuk, a leszbikus magyar színésznő és szerelme között nagyon viharos volt a kapcsolat. A szerető könyvében és blogjában olvashattuk, hogy sokszor bántalmazta a nagy művésznő szerelmét, mégis őt perlik kapcsolati erőszakért. 

A leszbikus magyar színésznő szerelme eddig nem lépett a nyilvánosság elé, bár profilból megmutatta már magát, először a TV2 reggeli műsorában láthattuk igazi arcát. A szerető elárulta, nem bosszúból jelentette meg a könyvet, csupán szerette volna, ha az olvasók megismerik a színházak mögötti igazi világot. Kapcsolatukról is beszélt, és arról is, milyen viszonyban van most a színsznővel: perben állnak.

Viaszbaba: kapcsolati erőszak miatt perli a szeretőt a színésznő Forrás: Mokka

A színésznő szerint kapcsolati erőszakban tartottam őt 6 éven keresztül"

valójában őt bántalmazta a művésznő többször is"10 nap után hatósághoz fordult, valamiért ez a mániája, hogy rendőrséghez fordul. Fél év múlva tudtam meg, hogy feljelentett"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.