Viaszbaba - Színésznőt szerettem Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krencsey Hella Facebook-oldalán közölte, hogy újabb online "támadás" érte: feltörték az oldalát és töröltek mindent, ami a színésznővel kapcsolatos. 

Krencsey Hella, a ViaszBaba - Színésznőt szerettem könyv szerzője Facebook-oldalán rendszeresen osztott meg információkat az írásáról, és azt is sejtette, ki is az a színésznő, akivel ő éveken keresztül leszbikus kapcsolatban élt. Ugyan a művésznő nevét nem hozta nyilvánosságra, néhány sejtelemes fotót is közzétett már, ám a színésznővel kapcsolatos dolgok mind eltűntek a Facebook-oldaláról: feltörték.

Feltörték a ViaszBaba Facebook-oldalát "Forrás: Mokka "

"A ViaszBabát megint feltörték, töröltek mindent, ami a SzínészNŐvel kapcsolatos. Vizsgálják az esetet, lesznek következményei" - írta ki közösségi oldalára Hella, majd egy kommentben azt is megemlítette, hogy hetente többször éri online támadás.

Viaszbaba: kapcsolati erőszak miatt perli a szeretőt a színésznő

Mint tudjuk, a leszbikus magyar színésznő és szerelme között nagyon viharos volt a kapcsolat. A szerető könyvében és blogjában olvashattuk, hogy sokszor bántalmazta a nagy művésznő szerelmét, mégis őt perlik kapcsolati erőszakért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.