Pártos Csilla és új párja interjú adott a Balaton Soundon

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
pereskedés Balaton Sound Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla és új párja a Balaton Soundon bulizott, ott adtak interjút a Borsnak. Pécsi Ildikó volt menye elmondta, hogy már új életet kezdett, és arról is beszélt, hogy neki már nem a ház a lényeg.

Pártos Csilla a riporter kérdésre elmondta, hogy a Soundra kikapcsolódni mentek a párjával. A fia is valahol a fesztivál területén tartózkodott, de nem akaszkodik rá. Csilla és a fia is élvezi a saját életét, ahogy a volt férje, a volt családja is. A kérdésre, hogy szerinte mikor záródik le a pereskedés elmondta, hogy számára már nem a ház a lényeg.

Pártos Csillát már nem érdekli a ház Fotó: Zih Zsolt/MTVA

"Nem a ház a lényeg. A ház az egy tárgy. Az embereknek az élete, az érzései a fontosak. És én ezt szeretném előtérbe helyezni. Azt szeretném, hogy ha mindenki más boldog volna az előző életemből és a mostaniból is. A tárgyakat nem lehet előtérbe helyezni. Az a fontos, hogy a lélek, a szeretet hogyan érvényesül. Én most boldog vagyok, szeretem a Danit, nagyon szeretem a fiamat, aki nagyon boldog, gyönyörűen folytatja az egyetemi tanulmányait, és örülök, hogy a volt férjem is boldog" - nyilatkozta Pártos Csilla.

A teljes interjút itt tudod megtekinteni.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.