Majkát támadják az Újpest-szurkolók Curtis miatt

Forrás: Facebook / Majka -
Újpest Majka szurkoló Curtis drukker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok támadást kap Majka azóta, hogy Curtis drogproblémájáról nyíltan beszélt. Az Újpest-drukkerek sem hagyták szó nélkül a dolgot. 

Még mindig sokan támadják Majkát, amiért kipakolta Curtis drogproblémáját. A közösségi oldalán kommentekben nemrég az Újpest-drukkerek támadták a rappert egy fotója alatt, melyen két másik férfival szerepel Majka. "Nemzetközileg vagyunk. Német doki, szerb tűzoltó meg magyar tróger" - írta a felvételhez a rapper, erre érkeztek a újpestiek hozzászólásai.

Majkát támadják az Újpest-szurkolók Forrás: Facebook / Majka

"Nem tróger vagy, hanem vamzer. Szerintem ne merj többé Újpest-meccsre menni!" - idézi a Bors az egyik hozzászólást. "Remélem, ízekre fognak még szedni. Elhúztad a beled jó hamar. Főhet a fejecskéd, ha téged is elővesznek majd" - szól egy másik komment. "Az Újpestiek mind Curtisszel vannak. Ha van benned betyárbecsület, soha nem nyomod fel a barátodat" - írta egy harmadik. Persze Majka elkötelezett rajongói a védelmükbe vették a műsorvezetőt, ahogy tette azt korábban Tilla is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.