Meghalt a vízszerelő, aki Lagzi Lajcsi ártatlanságát bizonyíthatta volna

"Forrás: TV2 " -
halál ártatlanság Galambos Lajos Lagzi Lajcsi vízszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közüzemi csalás miatt indult eljárás Lagzi Lajcsi ellen évekkel ezelőtt, a büntetőperben nagy szerepet kaptak azok a szakemberek, akikkel a zenész együtt dolgozott az elmúlt években. Köztük a vízszerelő, vagyis a hatodrendű vádlott, aki tragikus módon a kórházi kezelése alatt életét vesztette. Lajcsi szerint ő ennek a pernek az első halálos áldozata. 

Lagzi Lajcsit közüzemi csalással vádolják, amely miatt előzetes letartóztatásban is volt a zenész. Az ügynek még messze nincsen vége,de máris egy tragédia övezi. Az ügy hatodrendű vádlottja, akinek nagy szerepe lett volna Lajcsi ártatlanságának bizonyításában a kórházi kezelése alatt elhunyt. C. Gábor vízszerelő hosszú évek óta dolgozott együtt a zenésszel, így Lajcsi egy barátot vesztett el, valamint reményt is.

Lagz Lajcsi elvesztette barátját, ezzel együtt azt az embert, aki az ártatlanságát bizonyíthatta volna "Forrás: TV2 "

"

Szegénynek az élettől is elment a kedve, miután a szégyenpadra került, és ez igencsak közrejátszott abban, hogy elvitte őt a betegség.

Gabi bácsinak nagy szerepe lett volna az ártatlanságom bizonyításában"

Gabi bácsi kiállt volna mellettem, többek között ő is tudta volna igazolni az ártatlanságomat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.