Meghan Markle kétszer is megszegte a királyi család szabályait Új-Zélandon

Forrás: WireImage/Rex/Shutterstock/Rex/Shutterstock -
szabály Meghan Markle Új-Zéland cipő Harry herceg hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két újabb hibát is elkövetett Meghan Markle Új-Zélandon: ismét nem tartotta be a királyi család szabályait.

Hibát hibára halmoz öltözködése során Meghan Markle, legalábbis néha úgy tűnik, mintha fütyülne a királyi család szigorú szabályaira. Bár a legutóbbi kínos bugyivillantásáról nem tehet, most olyat tett, amit könnyen ki lehetett volna küszöbölni.

A hercegné a férjével, Harryvel Új-Zélandon vett részt egy olyan eseményen, ahol az illendőség kedvéért mindenkinek le kellett vennie a cipőjét. A fotósok természetesen ezt is megörökítették, az alattvalók pedig egyből kiszúrták, hogy Meghan két hibát is elkövetett.

Meghan Markle mezítláb Forrás: WireImage/Rex/Shutterstock/Rex/Shutterstock

A képeken jól látható, hogy nem viselt harisnyát, pedig köztudott, hogy a királyi család hölgytagjainak kötelező. Meghan már többször is megszegte ezt a szabályt, de úgy látszik, nem tanult belőle. A másik probléma pedig a vörösre lakkozott körmeivel volt, a királynő ugyanis úgy rendelkezett, családjában csak semleges, természetes színű lakkot szabad használni.

Vörösre lakkozott körmök Forrás: WireImage/Copyright (c) 2018 Rex Features. No use without permission./Tim Rooke/Rex/Shutterstock
Pintér Tibor elárulta: nem biztos, hogy fiatal barátnője, Fridi az igazi számárahttp://www.life.hu/sztarok/20181104-pinter-tibor-elarulta-nem-biztos-hogy-fiatal-baratnoje-fridi-az-igazi-szamara.htmlPintér Tibor a TV2 kamerája előtt mondta el: nem igazán tudja, hogy barátnőjével akar-e maradni... vajon mit érezhetett fiatal kedvese, amikor megnézte a felvételt? TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelték a sztárok a halloweenthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-igy-unnepeltek-a-sztarok-a-halloweent-a.htmlHalloween alkalmával a magyar és külföldi sztárok közösségi oldalain is felbukkantak maszkos, jelmezes, beöltözős, véres felvételek. Volt, aki szexire, más viccesre vagy éppen félelmetesre vette a figurát. TV + SztárokOrigoSurvivor: Gábort szavazta ki a Bayani törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-gabornak-kellett-tavoznia-a-holtak-szigetere.htmlAz eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből. TV + SztárokOrigoHalálesetek és balesetek is történek a túlélőshow-kban: nem veszélytelen ezekben szerepelnihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-halalesetek-es-balesetek-is-tortenek-a-tuleloshowkban-mint-a-survivor.htmlA Survivorök legijesztőbb esete talán a most futó szériában történt, amikor - a játékot azóta feladó - Balázs olyan rosszul lett, hogy nem tudott lábra állni és sokáig megszólalni sem bírt. A srác kiszáradás miatt került sokkos állapotba, ami miatt végül orvoshoz szállították és infúzióra kötötték. A 24.hu összeszedte, hogy milyen balesetek és sérülések történtek eddig a reality külföldi verzióiban. TV + Sztárok--Titokzatos férfival kapták le Oláh Ibolyáthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-titokzatos-ferfival-kaptak-le-olah-ibolyat.htmlBensőséges beszélgetést folytatott egy éjszakai klubban Oláh Ibolya egy férfival. Lesifotót is készítettek róluk. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÖrdög Nóra az Addams family egyik tagjának öltözött halloweenkor: ilyen képet még nem láttunk rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181102-ordog-nora-az-addams-family-egyik-tagjanak-oltozott-halloweenkor-ilyen-kepet-meg-nem-lattunk-rola.htmlÖrdög Nóra is beöltözős buliban volt halloweenkor, nem másnak, mint az Addams Family egyik tagjának, Wednesday Addamsnak öltözött. Ezt pedig egy igen vicces fotón mutatta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.