Meghan Markle megvillantotta a bugyiját: fotó

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
bugyi Meghan Markle Új-Zéland villantás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle a minap nagyon mellényúlt a ruhaválasztáskor: bakijának köszönhetően a fél világ megcsodálhatta a bugyiját.

Nem ritka, hogy Meghan Markle hibát követ el a ruhaválasztás során, nemrég például elfelejtette levágni a ruhája címkéjét, most pedig a bugyiját is sikerült megvillantania. Épp Új-Zélandon köszöntötte férjével, Harryvel együtt az alattvalókat, amikor a kék színű Givenchy szoknyából a fotósok vakujának köszönhetően kivillant az alsóneműje.

Valószínűleg ő mit sem sejtett a bakiról, de úgy gondoljuk, nem volt túl boldog, amikor utólag visszanézte a róla készült képeket...

Meghan Markle és a kivillanó bugyija Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Dominic Lipinski
Heti trendjelentés: Hollywood új csillaga a 18 éves Mackenzie Foyhttp://www.life.hu/trend/20181030-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mackenzie-foy-meg-donnelly.htmlEzen a héten inkább a halloween tartotta lázban a sztárokat, mintsem a vörös szőnyeg, de azért utóbbiból sem volt hiány. Sőt új hollywoodi csillag születéséről számolhatunk be! TrendOrigoÉnidőre fel: fürdőbombák a csodaszép bőrérthttp://www.life.hu/trend/20181025-enidore-fel-furdobombak-a-szep-borert.htmlVannak, akik szerint a szépségért meg kell szenvedni, szerintünk azonban nincs is annál jobb érzés, mint amikor a szépülés a világ legkellemesebb dolga. Merülj el egy testet és lelket melengető habfürdőben, és közben élvezd, hogy a bőröd is feltöltődik energiával. TrendOrigoTestszínű legginges nőn röhög a világhttp://www.life.hu/trend/20181101-testszinu-legginges-non-rohog-a-vilag-facebook.htmlVan, amikor az ember öltözködés közben mellényúl. Na de ennyire? TrendOrigoExtra szűk ruhában mutatta meg szülés utáni alakját Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181031-extra-szuk-ruhaban-mutatta-meg-szules-utani-alakjat-kulcsar-edina-foto.htmlKulcsár Edina alig néhány hete adott életet kisfiának, Medoxnak, ami az alakján egyáltalán nem látszik. Ezt meg is mutatta egy nyilvános eseményen. Trend--Őszi manikűr vidám tökökkel: így készítsd elhttp://www.life.hu/trend/20181025-oszi-manikur-tokokkel.htmlHabár sokat késett az idei ősz, most már végérvényesen a színes levelek, a töklámpások és a halloweeni sütemények lázában égünk. Ha te is így vagy ezzel, öltsd magadra ezt az életérzést. Mutatjuk a kedvenc őszi manikűrünket. TrendOrigoMicsoda nő! Ikonikus képek a születésnapos Julia Robertsrőlhttp://www.life.hu/trend/20181025-51-eves-lett-julia-roberts-ikonikus-fotok.htmlMa van Julia Roberts 51. születésnapja. A világ legszebb nőjének és a legszebb mosolyú nőnek is többszörösen megválasztott színésznőt ritkán látott fotóival ünnepeljük. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.