Szandi a Csak show és más semmi színpadán villantotta meg a bugyiját

fehérnemű szexi bugyi Csak show és más semmi élő adás Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs hiány pikáns produkciókban a Csak show és más semmi című műsorban. Most sokak kedvenc énekesnője, Szandi villantotta meg a fehérneműjét. 

A Csak show és más semmi élő műsorai rengeteg meglepetést tartogatnak. Köllő Babett és Horváth Éva is kimozdult már a komfortzónájából, hiszen egy olyan számot mutattak be, amelyben twerkelniük kellett.

Sokak kedvenc énekesnője, Szandi Farkas Alexával állt színpadra pénteken. Az ír tánccal fűszerezett produkcióban Szandi megvillantotta a fehérneműjét, aminek férfi rajongói bizonyára nagyon örültek.

VV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-vv-ginu-osszeomlott-megbanta-hogy-szexelt-es-fel-hogy-villan-kivuli-baratja-elhagyja-video.htmlVV Ginu lefeküdt VV Csokival és most nagyon megbánta.TV + Sztárok--Megkérte szerelme kezét a Barátok közt sztárja, Csórics Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181117-megkerte-szerelme-kezet-a-baratok-kozt-sztarja-csorics-balazs.htmlCsórics Balázs, a Barátok közt sztárja hatalmas lépésre szánta el magát: megkérte kedvese kezét.TV + Sztárok--Várkonyi Andreával való szakítása után munkáját is elveszítheti Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-varkonyi-andreaval-valo-szakitasa-utan-munkajat-is-elveszitheti-bochkor-gabor.htmlNemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat. TV + Sztárok--Köllő Babett és Horváth Éva seggrázása felforrósította a hangulatot a Csak show és más semmi stúdiójában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kollo-babett-es-horvath-eva-seggrazasa-felforrositotta-a-hangulatot-a-csak-show-es-mas-semmi.htmlKöllő Babett és Horváth Éva közös produkciót adtak elő a Csak show és más semmi színpadán: a feneküket kellett riszálniuk a kamerába. TV + SztárokOrigo5 éves kislánya pocakját photoshopolta le Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-5-eves-kislanya-pocakjat-photoshopolta-le-kim-kardashian.htmlMég rajongóit is sikerült felidegesítenie Kim Kardashiannak, aki ötéves kislánya pocakját photoshopolta le. TV + Sztárok--Pintér Tibor durva szexajánlatokat kap, amióta szakított fiatal szerelmével, Fridivelhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-pinter-tibor-durva-szexajanlatokat-kap-miota-szakitott-fiatal-szerelmevel-fridivel.htmlPintér Tibor és Rubos Frida hiába nyerték meg együttes erővel A legbátrabb páros című sztárvetélkedőt, a szerelmük nem állta ki a hétköznapok próbáját. Bár Tibor még csak most vált szinglivé, újra ostromolják a nők. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.