ValóVilág: szörnyű traumájáról vallott Era - Ezért retteg Radicstól

ValóVilág 9 VV Radics VV Era
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas terhet cipel magával Era, aki bár a villában igyekszik minden mókában benne lenni, most elárulta: Radics jelenléte szörnyű emlékeket tép fel benne.

Vasárnap kerül sor a ValóVilág 9 powered by Big Brother első párbajára, amelyen Era és Radics csapnak majd össze. Bár Era később költözött be a villába, mint Radics, a lány hamar megtalálta a közös hangot a többiekkel. Sőt még a csínytevésekben is aktívan részt vesz, így történt, hogy Csokival együtt összerajzolták majd kifestették az alvó Radicsot.

Forrás: RTL Klub
Balog Janó, Urbanovics Vivien és Ölveti László számára véget ért az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-balog-jano-urbanovics-vivien-es-olveti-laszlo-szamara-veget-ert-az-xfaktor-tehetsegkutato-rtl-klub.htmlHárom énekesnek is távoznia kellett az X-Faktor első élő show-jából. TV + Sztárok--Palotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Sáfrány Emese elképesztő videót posztolt: természetellenesen hajlékonyhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-safrany-emese-elkepeszto-videot-posztolt-termeszetellenesen-hajlekony.htmlSáfrány Emese olyan hajlékony, hogy ettől a videótól le fog esni az állad. TV + SztárokOrigoPuskás Petit az élő show előtt hagyta cserben újra mentoráltja - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-puskas-petit-az-elo-show-elott-hagyta-cserben-ujra-mentoraltja-video.htmlMásodszor hagyta cserben a mentorát az X-Faktor döntőse: Krisztián az idén is visszavonulót fújt. TV + SztárokOrigoSzandi a Csak show és más semmi színpadán villantotta meg a bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-szandi-a-csak-show-es-mas-semmi-szinpadan-villantotta-meg-bugyijat.htmlNincs hiány pikáns produkciókban a Csak show és más semmi című műsorban. Most sokak kedvenc énekesnője, Szandi villantotta meg a fehérneműjét. TV + SztárokOrigoVV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt, és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-vv-ginu-osszeomlott-megbanta-hogy-szexelt-es-fel-hogy-villan-kivuli-baratja-elhagyja-video.htmlVV Ginu lefeküdt VV Csokival, és most nagyon megbánta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.