Nyári Diána A kis herceg cuki tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia egy tündéri tetoválást varratott magára, amelyet meg is mutatott a követőinek.

Nyári Dia majd kicsattan a boldogságtól, amióta megszületett a kisfia, Zétény, és úgy érezte, már csak egy dolog hiányzik az életéből: egy tetoválás. Régi álmát most meg is valósította, és egy tündéri motívumot varratott magára. A karján immár a kis herceg látható, mellette pedig nem a róka, hanem Dia kiskutyája, Phoebe ücsörög.

Tatár Csilla bevallotta, nagyon rossz gyerek volthttp://www.life.hu/sztarok/20181129-tatar-csilla-bevallotta-nagyon-rossz-gyerek-volt.htmlTatár Csilla elárulta, hogy igazi kis lázadó volt kamaszként. TV + SztárokOrigoZalatnay Cini bekerült a Playboy történetének 65 legjobb pucér nője közéhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-zalatnay-cini-bekerult-a-playboy-tortenetenek-65-legjobb-pucer-noje-koze.htmlAz énekesnőről 17 évvel ezelőtt készült erotikus fotósorozat, amivel ma bekerült a világ legszebb pucér női közé. A Playboy 65. születésnapja alkalmából készült különkiadásban Cini előkelő helyet kapott olyan sztárok mellett, mint Kim Basinger, Cindy Crawford vagy éppen Marilyn Monroe. TV + Sztárok--Pásztor Anna zaklatója nem akar kezelésre járni, pedig az elmeorvos szerint kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-pasztor-anna-zaklatoja-nem-akar-kezelesre-jarni-pedig-az-elmeorvos-szerint-kellene.htmlAz elmeorvosi szakértő szerint kezelésre lenne szüksége Pásztor Anna zaklatójának, a férfi azonban hallani sem akar róla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzüzességi fogadalommal érkezett a ValóVilág villába VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20181129-szuzessegi-fogadalommal-erkezett-a-valovilag-villaba-vv-reni.htmlAz eddig történtek fényében talán nehéz elhinni, de az egyik játékos szüzességi fogadalommal érkezett a ValóVilág 9 villájába. VV Reni és VV Csoki között már történt egy s más a takaró alatt, a lány a beköltözés előtt elárulta, nem fog szexelni a játék ideje alatt. TV + SztárokOrigoFaludy György özvegye, Fanny botránykönyvet készítene néhai férje barátairólhttp://www.life.hu/sztarok/20181129--faludy-gyorgy-ozvegye-fanny-botranykonyvet-keszitene-nehai-ferje-baratairol.htmlFaludy György özvegye, Fanny már nem a nyilvánosság előtt éli az életét, hanem csendben, szeretett férjére emlékezve. Ez azonban nem sokáig marad így, ugyanis nagy dologra készül, aminek sokan nem fognak örülni. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nem Dudás Danival jár: civil férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20181129-hosszu-katinka-nem-dudas-danival-jar-civil-ferfit-szeret.htmlMindenki azt hitte, Hosszú Katinkát Dudás Dani teszi ennyire boldoggá, de kiderült, hogy egy másik férfi rabolta el a szívét! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.