ValóVilág 9: szerelmi vallomással búcsúzott Krisztián Vivientől

VV Vivien VV Krisztián ValóVilág 9 szerelem párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy gondolta VV Krisztián, hogy biztosra megy, ha VV Adrit hívja ki párbajozni. Mégis a férfinek kellett elhagynia a ValóVilág 9 villáját. Az utolsó percekben villabeli kedvesétől, Vivientől búcsúzott egy szerelmi vallomással. 

VV Adri és VV Krisztián párbajára került sor vasárnap. A férfi úgy gondolta, biztosan ő megy vissza a villába, ám a nézők döntő többséggel Adrit akarták továbbra is a képernyőn látni. Krisztián az utolsó perceket arra használta fel, hogy villabeli kedvesétől, Vivientől búcsúzzon el.

„Nem igazán mondtam ott bent ezt senki előtt, meg nem nagyon tudják az emberek se, de én nagyon-nagyon szeretlek téged. Egy nagyon kellemes csalódás vagy nekem, és remélem, hogy minden úgy lesz, ahogy elterveztük” – üzente Viviennek Krisztián.

A lány egyébként egy vőlegényt hagyott a villa falain kívül. Első villabeli kedvese Radics volt, akivel ágyba is bújt. Amikor Radics kiesett, Vivien teljesen összeomlott, majd hamarosan szemet vetett Krisztiánra. Most ő is kiesett, Vivienre pedig ismét szomorú napok várnak.

Hosszú Katinka lett az év női úszója a FINA-nálhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-hosszu-katinka-lett-az-ev-noi-uszoja-a-finanal.htmlHosszú Katinka lett az év női úszója a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetségnél (FINA). TV + Sztárok--Sztárban sztár: Majka, Papp Szabi és Stohl András elestek a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sztarban-sztar-majka-papp-szabi-es-stohl-andras-elestek-a-szinpadon.htmlHatalmas pofára eséssel indult a Sztárban sztár utolsó adása: Majka, Papp Szabi és Stohl András zakóztak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Adri nyerte a párbajt, Krisztián kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20181217-valovilag-9-vv-adri-nyerte-a-parbajt-krisztian-kiesett.htmlMagára tetette a jeleket VV Krisztián, úgy tűnt, biztos benne, hogy ő tér vissza a villába a párbaj után. VV Adrit hívta ki, ám végül a lányt szavazták vissza a nézők. TV + Sztárok--Nem tudták eloltani a tüzet a Sztárban Sztár stúdiójában, tűzoltót hívtakhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-nem-tudtak-eloltani-a-tuzet-a-sztarban-sztar-studiojaban-tuzoltot-hivtak.htmlVölgyesi Gabi produkciója után az egyik tüzes látványelem nem aludt ki, félő volt, hogy valami baj lesz. Tűzoltóknak kellett közbeavatkozni. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs szívesen részt venne egy vadászatonhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sebestyen-balazs-szivesen-reszt-venne-egy-vadaszaton.htmlSebestyén Balázs hajlandó volna árnyalni a vadászokról alkotott véleményét, méghozzá úgy, hogy elmegy egyszer gyermekével együtt egy vadászatra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLabancz Lilla feneke még a karácsonyfáról is elvonja a figyelmet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-labancz-lilla-feneke-meg-a-karacsonyfa-mellett-is-elvonja-a-figyelmet-foto.htmlLabancz Lilla olyan kerek feneket villantott, amilyen nincs is... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.