Radics miatt hisztériázott részegen a ValóVilág 9 villájában Vivien

VV Vivien hiszti ValóVilág 9 ivás sírás részeg VV Radics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9. szériájának első párbaján Radicsnak kellett elhagynia a villát, aki nem sokkal korábban ágyba vitte Vivient. A lány olyannyira kiborult a férfi kiesésétől, hogy hisztériázó részegre itta magát. 

A ValóVilág 9 játékosai túl vannak első párbajukon, ahol az Erát kihívó Radicsnak kellett elhagynia a villát sokak meglepetésére. A férfi nem sokkal a párbaj előtt bújt ágyba Viviennel, aki teljesen kiborult a férfi távozásán. Így a következő este teljesen lerészegedett.

"Nagyon sokat így elkezdtem inni, nagyon szomorú voltam, és amiatt csináltam, hogy ez az érzelmi szál így valamennyire egy estére eltompuljon" - mondta a riportszobában Vivien. Majd azt is láthattuk, hogy az ágyon fekve részegen vonaglik és kiabál. Szerencsére Reninek volt annyi lélekjelenléte, hogy mielőtt ráborult volna a bömbölő barátnőjére, az ágy mellé tolta a felmosóvödröt, hogy ha probléma adódna, kéznél legyen.

Aprócska fehérneműben pózol fotóin a szexi celeb, Vivi Castrillonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-aprocska-fehernemuben-pozol-fotoin-a-szexi-celeb-vivi-castrillon.htmlAz év playmate-je is volt már Vivi Castrillon, aki gömbölyű idomaival hódítja meg a férfiakat. TV + Sztárok--Hiányolják a rajongók Zalatnay Cinit a Táncdalfesztiválról: állítólag Kovács Kati miatt nem hívták meghttp://www.life.hu/sztarok/20181121-hianyoljak-a-rajongok-zalatnay-cinit-a-tancdalfesztivalrol.htmlA Táncdalfesztiválok hangulatát idézik meg januárban az Arénában, ahogy tavaly is, ám ezúttal Cini nem fog fellépni, Kovács Kati viszont igen. Sokan úgy sejtik, miatta nem kapott meghívást Zalatnay a bulira. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki a 17 éves Fluor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-igy-nezett-ki-a-17-eves-fluor.htmlFluor 17 évesen érte el első sikerét: nyert az év rapdala kategóriában. A Viva Tv versenyén sikerült győzedelmeskednie, alig akarta elhinni, hogy ő lett az első. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt áll bíróság elé a Viszkishttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ittas-vezetes-miatt-all-birosag-ele-a-viszkis.htmlIttas vezetés miatt hamarosan bíróság elé áll Ambrus Attila, aki pénzbüntetésre számíthat. TV + Sztárok--Pályája elején megalázta Kovács Patríciát egy kolléganőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181121-palyaja-elejen-alazta-meg-kovacs-patriciat-egy-kolleganoje.htmlKovács Patríciának a pályája elején nagyon kellemetlen élményben volt része, megalázta őt egy nagy magyar színésznő. TV + SztárokOrigoValóVilág: leszbicsók Ginu-Zsuzsu és Era-Adri között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181121-valovilag9-leszbicsok-ginuzsuzsu-es-eraadri-kozott.htmlGinu Zsuzsuval, Era pedig Adrival csókolózott a villában, miután kicsit felöntöttek a garatra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.