A Tankcsapda nagy rajongója volt az M3-ason elgázolt lány: gyászol a zenekar

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gázolás rajongó lány M3-as Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január másodikán gázoltak el egy fiatal lányt az M3-ason. Mint kiderült, a Tankcsapda nagy rajongója volt, a zenekar Facebook-oldalán emlékezett meg a hihetetlen veszteségről. 

Nagy rajongójuktól búcsúzik a Tankcsapda. A zenekar a Facebook-oldalán emlékezett meg a lányról, aki tragikus körülmények között vesztette életét. Kiderült, hogy ő volt az, akit az M3-ason halálra gázoltak. A fiatal lány összeveszett a barátjával, ezért szállt ki az autóból, amely az autópálya közelében lévő parkolóban állt. A hírek szerint rázárta a barátjára az ajtót, majd gyalog indult el, ám nem sokkal később elütötték. Állítólag éppen a január 1-jei Tankcsapda koncertről tartottak hazafelé.

Gyászol a Tankcsapda Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Nagyon rossz hírek... A sors kegyetlen húzása, hogy ismét egy olyan embertől búcsúzunk, akinek sokat jelentett a Tankcsapda, aki közel állt hozzánk. Nagyon köszönjük, hogy ismerhettünk, hogy az utolsó pillanatig az életed része lehettünk. Legyen Neked Könnyű a Föld” – írta a zenekar Facebook-oldalán.

A Telekom Veszprém kézilabdázója, Nagy László bejelentette visszavonulásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-a-telekom-veszprem-kezilabdazoja-nagy-laszlo-bejelentette-visszavonulasat.htmlNagy László befejezte. TV + Sztárok--Kudlik Júlia szakított a médiával: már tévét sem nézhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-kudlik-julia-szakitott-a-mediaval-mar-tevet-sem-nez.htmlKudlik Júlia évtizedekig volt látható a képernyőn, távozása óta azonban teljesen visszavonult. Kiderült, mivel foglalkozik mostanában az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoPeller Károlynak ismét a zaklatójától kell tartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20190103-peller-karolynak-ismet-zaklatojatol-kell-tartania.htmlEgy autó döntötte ki az Operettszínház művészének, Peller Károlynak a kerítését. Most újra tartania kell a zaklatójától, aki egyszer már a kertjébe is bemászott. TV + Sztárok--Liptai Claudia lett az év médiaszemélyisége 2018-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-liptai-claudia-lett-az-ev-mediaszemelyisege-2018ban.htmlLiptai Claudia kapta az év médiaszemélyisége díjat 2018-ban. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher kislánya az Instagram-oldalán köszöntötte édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-michael-schumacher-kislanya-instagram-oldalan-koszontotte-edesapjat.htmlGina Schumacher az Instagram-oldalán köszöntötte édesapját születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--Németh Kristóf titokban feleségül vette kedvesét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-nemeth-kristof-titokban-felesegul-vette-kedveset-zitat.htmlNémeth Kristóf december végén a legnagyobb titokban feleségül vette szerelmét, Zitát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.