Müller Péter: "Képes vagy összeszedni magad!"

Forrás: Dreamstime -
boldogság bölcsesség öröm Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 237. rész.

Lelked nehéz. Életed is nehéz. Minden elveszett. De fölfedezed, hogy szárnyaid vannak! Jé, mondod, és lassan meglebbented őket, egyre gyorsabban és gyorsabban és merészebben – és fölszállsz!

Forrás: Dreamstime

És elhagyod a földet, a mocsarat, minden bánatot, gondot és nehézséget! És szállsz! Tiéd a kék ég. A csillagok! Igen, az öröm szabadságélmény! Vagy így mondom: megszabadulásélmény! Azt kérded, minek örülj? Annak, hogy élsz, hogy vagy! Hogy jólesik a friss víz, a kenyér, az eső és a meleg napsütés. És annak, hogy erős vagy, és ha holnap mindenedet elsodorja az ár, akkor is képes vagy összeszedni magad! Fedezd föl végre, hogy szárnyaid vannak! És abban a pillanatban könnyűvé válik még a nehéz is! És megéled, mi az igazi öröm. Ez a te lelked és igazi hazád létélménye!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.