Papadimitriu Athina lesz Peller Mariann vendége

interjú Peller Mariann Papadimitriu Athina Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Papadimitriu Athina lesz a vendégem. Utazás a lelked körül a Life Tv-n.

A színésznő a pránanadi híveként tisztában van azzal, hogyan használja gyógyításra képességeit, de arra ő sem számított, hogy elsőként vele történik megmagyarázhatatlan eset az ezoterikus műsor forgatása alatt.

Papadimitriu Athina szikrázóan energikus jelenség. Környezete szerint őserő lakozik benne. „Egész kicsi korom óta úgy éreztem, hogy vissza kell vennem magamból, de soha nem tudtam igazán. Mindig úgy tűnt, hogy rengeteg vagyok" - mondta a színésznő, aki úgy érzi, hogy azért van egyedül, mert nem találta meg azt a megfelelő energiájú embert, aki mellett kiteljesedhet.

2009-ben ismerte meg a természetes gyógyításra épülő pránanadit, mert úgy érezte, hogy mély depressziója annak ellenére sem halványul, hogy korábban is át kellett már vészelnie tragédiákat, de azokból mégis könnyebben sikerült felállnia. A pránanadi ereje segítette őt abban, hogy megtalálja rejtett energiáit és képességeinek köszönhetően kollégáján is segíteni tudott, aki Athinának köszönhetően tervezett gégeműtétje előtt kigyógyult betegségéből.

A színésznő éppen az átvészelt tragédiák kapcsán mesélt Mariannak testvéréről, aki 23 évesen, tele energiával távozott az élők sorából, és ez nagyon megviselte a színésznőt. Végül arra jutott, hogy az energia nem vész el, csak átalakul.

Elkezdtem figyelni és rájöttem, hogy vannak jelek. Hiszem, hogy ő az. Az volt a mániája, hogy olyan gyufaszálakat gyűjtögetett, aminek csak az egyik oldalát lehetett használni. Tele volt vele a fiókja" - mesélte Athina Peller Mariannak, amikor a műsorvezetővel egy hangos puffanásra lettek figyelmesek.
Egy pillanatra megfagyott a levegő... Egy telefon esett le. Először kifejezetten dühös lettem a szerkesztőmre, hogy egy ilyen drámai pillanatban miért ilyen ügyetlen, de aztán mindannyian megdöbbentünk, amikor kiderült, hogy ő hozzá sem ért" - mondta Peller Mariann.
Szerintem a testvérem itt van velem. Ezek nem véletlenek. Aki ezeket a jeleket nem veszi észre, az csak magának él" - mondta a színésznő.

Peller Mariann műsorának legújabb része június 30-án, pénteken 17:30-kor látható a LifeTV műsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.