Sarka Kata: "Kénytelen voltam elengedni az érzéseimet"

Fotó: Mudra László/Origo -
répás lajos Sarka Kata Gelencsér Tímea csalódás szépségkirálynő Magyarország Szépe Miss World Hungary Dézsányi Bianka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kiderült, hogy Gelencsér Tímea lett 2016-ban Magyarország szépe. A döntő után összefoglaltam nektek a gondolataimat, érzéseimet a versennyel kapcsolatban.

Maximálisan elégedett vagyok Gelencsér Tímea győzelmével, hiszen a helyezése számomra nem a döntőben dőlt el. Amit a versenyt megelőző két hétben tapasztaltam a felkészítő táborban, az meggyőzött arról, hogy a korona a megfelelő lány fejére került.

Gelencsér Tímea lett 2016-ban Magyarország szépe Fotó: Mudra László/Origo

Timi nagyon keményen dolgozott, olyan volt, úgy viselkedett, mint két évvel ezelőtt Kulcsár Edina.

Nem vegyült folyton a többiekkel, nem is volt kívülálló, nagyon ügyesen ellavírozott a lányok között. A konfliktusokat kerülte, szerették őt, ez látszott az eredményhirdetésnél is, amikor mindenki a nyakába borult. A zsűri is kedvelte Timi kitartását, személyiségét, hozzáállását. Két hét kell ahhoz, hogy megmutatkozzon a lányok személyisége, kiderüljön, hogyan tűrik a fáradtságot, hogy bírják a terhelést, hogyan alkalmazkodnak, tudnak-e keményen dolgozni.

A Magyarország szépe zsűrije Fotó: Mudra László/Origo

Volt egy másik lány is, aki a castingok alatt és a tábor első két napján a kedvencem volt, úgy éreztem, ő esélyes lehet. Sajnos időközben kiderült, hogy személyiségében nem olyan, mint egy királynő.

Úgyhogy kénytelen voltam elengedni az érzéseimet, és belátni, hogy még nem áll készen arra az útra,

amit Magyarország szépének be kell járnia.

Magyarország szépe döntő Fotó: Mudra László/Origo

Vannak mindig favoritok, és a zsűrimegbeszélések alatt kiderült, ki az a nyolc-tíz lány, aki esélyes lehet. Azt viszont sosem lehet tudni, melyik zsűritagnak éppen melyik lány tetszik, mert ez napról napra változik a lányok teljesítménye alapján.

A top ötben volt olyan lány, akin nagyon meglepődtem, mert az én fejemben ő nem került a legjobbak közé.

Dobogósok gyűrűjében Fotó: Mudra László/Origo

Csalódások is érnek, hiszen a verseny után kiderült, hogy Dézsányi Biankát a másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként hallgatták ki, vallomást tett, és még kérdéses, milyen munkára közvetítette ki Répás cége. Természetesen, amíg az ügy végére nem kerül pont, Biankát is megilleti az ártatlanság vélelme.

Ám ha bebizonyosodik, hogy folt van a közönségdíjas lány múltjában, akkor azt gondolom, vissza kell vennünk tőle a díjat.

A végső döntést azonban a támogató hozza meg, aki valószínűleg átgondolja, kinek a nevét kössék össze a termékével.

Dézsányi Bianka Fotó: Mudra László/Origo

Szeretném ezt a blogbejegyzést pozitív üzenettel zárni. Hiszen itt van nekünk Timi, akit már el is kezdünk felkészíteni a Miss World versenyre. Hamarosan forgatjuk az imázsfilmjét, ami biztosan kiváló lesz, hiszen a szépségkirálynő tökéletesen beszél angolul. Az interjúkra Kulcsár Edina készíti fel, hiszen neki nagy tapasztalata van ebben, hiszen második helyezést ért el a világversenyen. A munka tehát elkezdődött, és biztos vagyok abban, hogy Timi méltó arra, hogy képviselje hazánkat a világversenyen.

Sarka Kata: „Jó lenne most elindulni egy szépségversenyen"http://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20160705-sarka-kata-modell-a-magyarorszag-szepe-szepsegkiralyno-valasztas-kapcsan-meselt-elmenyeirol.htmlA Magyarország szépe választás finisébe értünk, július 17-én kiderül, kit küld a zsűri a világversenyre. Ennek kapcsán elméláztam, és gondoltam megírom az érzéseimet, hiszen egyéves munkám eredménye valósult meg. Sarka KataOrigo"Lesz hímestojás-gyűjtés, rajzverseny, locsolkodás " - Sarka Kata és családja különleges helyen töltik a húsvétothttp://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20160326-sarka-kata-modell-kulonleges-helyen-tolti-a-husveti-unnepeket.htmlA gyönyörű modell csemetéi, azt kérték szüleiktől, hogy kedvenc hoteljükbe vigyék őket, ahol minden a játékról szól. Sarka Kata--Prostiügybe keveredhetett a Magyarország Szépe közönségdíjasa - Sarka Kata kirúgja, ha ez igazhttp://www.life.hu/intim/20160719-a-korulbelul-masfel-eve-huzodo-repas-lajos-fele-prostiugyben-tanukent-hallgattak-meg-es-tett.htmlA körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként hallgatták meg és tett vallomást Dézsányi Bianka, a Magyarország Szépe közönségdíjasa. A vádirat szerint 2011 végén, 17 éves korában egy luxushotelbe közösülésre közvetítették ki. A történteket nem a lány mondta el Sarka Katáéknak, egy „jóakarója” teregette ki a szennyest. IntimOrigoSarka Kata és kislánya nagyon egymáshoz öltöztekhttp://www.life.hu/trend/20160620-sarka-kata-es-kislanya-noncsi-egyforma-ruhaba-bujtak.htmlBájos, púderszínű ruhát választott a csinos édesanya és kislánya. Trend--Anya, lánya, unokája: Háromgenerációs fotót posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20160516-sarka-kata-haromgeneracios-fotot-posztolt-edesanyjarol-es-lanyarol.htmlHajdú Péter neje, aki legutóbb azt is elárulta, kapcsolatuk elején a Normafán szexeltek a motorháztetőn, most édesanyjáról és kislányáról osztott meg egy csodás fotót. CsaládOrigoSarka Kata a szexről vallotthttp://www.life.hu/intim/20160517-sarka-kata-a-szexrol-vallott.htmlSarka Kata Kasza Tibi Facebook videójában igazán pikáns dolgokról beszélt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.