Gréta konyhája sütőtök vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütve és krémlevesnek elkészítve mindenki jól ismeri a sütőtököt, de ezeken túl is érdemes kísérletezgetni vele!

A sütőtökös latte az ősz egyik legfinomabb, ha nem a legízletesebb itala, amit a gyömbér, a szerecsendió és többek között a fahéj bolondít meg. Nagyon hamar elkészül, az eredmény pedig isteni finom. Próbáld ki és készítsd el te is - a receptet itt találod.

Forrás: Thinkstock

Készíts mennyei krémlevest sütőtökből - itt Gréta már megmutatta, hogyan készül a kedvence. Ha pedig főzés közben megjött a kedved a tökös szépségápoláshoz, próbáld ki a sütőtökös haj- és arcpakolást is!

Ha mellőznéd a sajtokat: kóstold meg a dióparmezánt!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141016-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-dioparmezan.htmlHa úgy döntesz, hogy áttérsz a vegán életmódra, akkor az állati fehérjéből készült sajtokat is mellőznöd kell majd az étrendedből. Vannak azonban olyan finomságok, amik tökéletesen helyettesítik kedvenc sajtjaidat. Stőhr GrétaOrigoDiós-almás brokkolisaláta őszrehttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141007-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-dios-almas-brokkolisalata.htmlNem csak akkor érdemes salátát enni, amikor fogyókúrázol: az őszi immunerősítéshez jól jön, ha gyakran fogyasztasz egészséges, vitamindús ételeket. A brokkoliban rengeteg a tápanyag, párolás és grillezés helyett próbáld ki egy őszies salátában!Stőhr Gréta--Nassolj gluténmentes citromos finomságot! http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140923-stohr-greta-receptje-greta-konyhaja-glutenmentes-limonade-sutemeny.htmlHa valami egyszerű, gyors és egészséges édességre vágysz, próbáld ki a limonádé-süteményt! Stőhr GrétaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.