Való Világ 5 szülő sértődés nővér VV Annamari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncverseny megnyeréséért cserébe kapott egy "szabadnapot" Annamari, így sok év után végre találkozhatott a szüleivel. A családja azonban ezt nem akarta...

A VV Szombat esti láz hete után Annamari és Csaba kaptak lehetőséget személyes találkozásra. A nyeremény Annamarit illette, mivel Csaba korábban a párbaj alkalmával szabályt szegett - odarohnat rokonaihoz, mielőtt visszament volna a villába. A lány vasárnap találkozhatott volna a szüleivel, de a nagyon várt beszélgetés nem valósult meg. "Két éve nem beszéltem a szüleimmel, csak a testvéremmel tartom a kapcsolatot, de ha anya és apa nyitottak, természetesen én is pozitívan fogok reagálni" - jelentette ki korábban Annamari a villalakóknak, aki most nagyon örült, hogy találkozhatott nővérével és annak öt gyermekével.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Természetesen volt sírás-rívás, a gyerekek azonnal Annamari nyakába ugrottak, és persze én is, hiszen szinte csak mi vagyunk egymásnak. Sajnos a beszélgetés elég döcögősen indult, hiszen minden egyes szavamat alaposan meg kellett gondolnom, még véletlenül sem ejthettem ki a számon olyan mondatot, ami utal arra, hogy mi van itt a külvilágban" - mondta a Blikknek Ágnes, Annamari nővére.

Annamari azonban kíváncsi volt arra, hogy a szülei miért nincsenek ott a közös ebéden. "Eredetileg úgy volt, hogy ők is jönnek, sőt a hangjukon úgy éreztem, szeretnének találkozni Annamarival, de egy buta sértődés miatt az egész találkozás meghiúsult. Először még úgy terveztük, hogy eleve náluk lesz a találkozó, aztán valami miatt átkerült hozzánk, és a szüleink visszamondták a meghívást. Hogy ennek pontosan mi az oka, abba nem szeretnék belemenni, de tény, hogy sajnos az egésznek Annamari issza meg a levét, ő az áldozata" - vallotta a Blikknek Annamari nővére. "Rosszulesett neki, ebben biztos vagyok, mert láttam rajta. De bízom abban, hogy most ezzel nem foglalkozik. Úgy vettem észre, hogy számára jelenleg az a legfontosabb, hogy bent tudjon maradni a villában, és ebben próbáltam én is támogatni" - tette hozzá Ágnes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.