pszichológus X-Faktor házasság válás Keresztes Ildikó Berkes Gabi The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor általában könnyező mentorát, Keresztes Ildikót éppen a nagy konkurens Voice legutóbb kiejtett versenyzője, Berkes Gabi mentette meg az összeomlástól - adta hírül a BorsOnline.

A Voice legutóbbi adásában kiesett Berkes Gabi - kihasználva, hogy eleve érzékeny, az embereket ügyesen kezelő személyiség - pszichológusként dolgozik, az egyik páciense pedig a BorsOnline értesülései szerint éppen Keresztes Ildikó.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

A mentornak főleg válása előtt volt szüksége lelki támaszra. Bár kívülről mindenkinek úgy tűnt, jól viseli az elmúlt év megpróbáltatásait, valójában nagyon megviselte, hogy egy fiatalabb nőért elhagyta Kicska László, az Edda basszusgitárosa. Ezért kezdett Berkes Gabihoz járni, akinek egyébként több híres páciense van, mindenki ismeri a zenész szakmában - mondta a lapnak egy bennfentes.
A pszichológus, akinek szintén nem úgy alakult a házassága, ahogyan megálmodta, természetesen nem beszélhetett pácienseiről, de többen úgy tudják, a mai napig intenzív a kapcsolata az x-faktorossal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.