Adásban akadt ki Győző

TV2 Gáspár Győző Gáspár Evelyn Mr és Mrs Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamerák előtt veszekedett Bea asszonnyal, majd Evelynnel Győzike. A pánikbeteg celeb nem kíméli a családját, legény legyen a talpán, aki el tudja viselni kiborulásait. 

Rettenetesen megviselte Gáspár Győzőt, hogy Bea asszonnyal nem jutottak tovább a TV2 Mr. és Mrs.című műsorában. A showman a szintén a csatornán futó Édes életben esett neki élete párjának, sőt odáig ment, hogy kijelentette Bea túlsúlya az oka annak, hogy nem szereztek a továbbjutáshoz elég pontot.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A - saját bevallása szerint - pánikbetegséggel küzdő családfő később lányával, Evelynnel került összetűzésbe, kiborult, hogy idősebb gyermeke inkább telefonon beszélget, mintsem rá figyelne. Apa és lánya azért a kamerák kedvéért egy közös programot is megejtett. Az edzőtermi együttlét azonban szintén nem a legjobban sült el, Evelyn folyamatosan heccelte showman édesapját, aki nem tagadta, rég volt már, hogy futógépre állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.