fashion week utazás nyaralás táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hosszú hétvégét egy kézipoggyásznyi holmival túlélni? Sok nő számára ez a lehetetlennel egyenlő. Pedig a nyár pont azért jó, mert néhány könnyű, egymással jól kombinálható ruhadarabbal meg lehet úszni néhány napsütéses napot. Hogyan? Megmutatjuk!

A kevés ruha több napra program lényege, hogy az elcsomagolt darabok egymással jól kombinálhatók legyenek. Éppen ezért érdemes a mintás helyett alapszínekben gondolkodni, majd a háromnegyedéig összepakolt ruhákhoz, kiegészítőkhöz hozzácsapni a mintás ruhát vagy felsőt. Mi most a fehérneművel nem bíbelődtünk, de a bikini a csomag alapját képezte. Három ujjatlan felsőt és egy sortot választottunk a kánikulára gondolva, de a hűvös esték vagy a belvárosi programok (étterem, mozi) jegyében nem feledkeztünk meg a hosszú ujjú kardigánról és a hosszú szárú farmerről sem.

Fórum: Kiért hagytál el?





Fürdőruha: F&F; zöld felső, kardigán: Stradivarius; csíkos felső: Esprit; piros felső, sort: New Yorker; farmer: Levi's

Természetesen a ruhák sem hiányozhatnak: a rövid strandruha mellett egy univerzálisan kihasználható maxiruhát is a poggyászba csempésztünk.

A cipőknél is ügyeltünk arra, hogy a laza műanyag papucs mellé kerüljön egy nőiesebb darab is.


Táska: Asos; színes ruha: H&M; fehér ruha: F&F; papucs: Fundango; szandál: Springfield

A kiegészítők közül nem maradhat ki a kalap vagy a kendő, a napszemüveg és a kedvenc ékszerek - szintén nem sok, mert ha a program főleg úszásból és napozásból áll, akkor még feleslegesek is. Aki imádja az öveket, vigyen magával egy több fronton bevethető darabot. Ha ragaszkodunk az alapvető tisztálkodó szereinkhez, akkor ne fogjuk vissza magunkat, de a legtöbb hotelben ezeket megtaláljuk a szobában. A naptejről semmiképp se feledkezzünk meg. A kozmetikumok közül a vízálló szempillaspirált és egy dekoratív körömlakkot tartjuk a legfontosabbnak. A többi legfontosabb dolog úgyis egyénfüggő.


Nyaklánc: Anna Amélie; fülbevaló, napszemüveg: Látomás; kalap, sál: Reserved; naptej: Deborah Bioetyc; körömlakk: Essence; szempillaspirál: MAC; pénztárca: Mango

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.