Dögös ruhák, amelyekben átvészelheted a kánikulát

fashion week akció stílus Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a kánikula időszaka, a hőmérő higanyszála napról napra egyre feljebb kúszik. Te sem tudod eldönteni, milyen ruhákban vészeld át a forró nyári napokat? A Lifefashion.hu utánajárt, milyen laza és elegáns darabokat válassz a hőségben.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Június beköszöntével te is széles mosollyal fogadod a jó időt, de kánikula idején rendre rájössz, hogy jóból is megárt a sok? Hidd el, nem vagy egyedül. Sokan hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy bizony 30 fok felett sem áll meg az élet, és sajnos nem mindenki teheti meg, hogy az egész nyarat a vízparton töltse. Szerencsére a magyar tervezők gondolnak a dolgozó nőkre, akik a hőségben is csinosan, mégis évszakhoz illően szeretnének megjelenni. A Misso, a Sugarbird és a Magenta különböző stílusú, mégis divatos és praktikus ruhákkal készül a nyári hónapokra.

A Misso laza, bohókás ruhái egytől egyig a nyári kerti partik ékei. Akár az élénk, akár a visszafogott színek kedvelői közé tartozol, garantáltan megtalálod a kedvedre való összeállítást. A lenge maxiruhák és a rövid koktélruhák a legnagyszerűbb ellenszerei a hőgutának, ezért érdemes betárazni belőlük az egész évszakra.

A Sugarbird termékei minden női szívet rabul ejtenek, függetlenül attól, hogy a sportosabb vagy a nőiesebb vonal képviselője az illető. A mesefigurákkal díszített pólókkal és a celeblányok közreműködésével tervezett ragyogó alkalmi ruhákkal felvértezve jöhet egy városnéző túra vagy egy mozipremier is, nem nyúlhatsz mellé.

A Magenta az elegánsabb vonalat képviseli, ezért egy romantikus nyáresti randevú vagy egy szabadtéri színházi előadás előtt érdemes megnézned a nyári kollekciójukat. Itt is az élénk színek dominálnak, energikus mintákkal megbolondítva. A langyos esti szellőben körülötted fodrozódó, lágy esésű ruhákban igazi sztárnak érezheted magad.

Ha szereted a változatosságot, a három stílust kedvedre váltogathatod is attól függően, hogy aznap a trendi és laza, a fiatalos, vagy elegáns irány mellett teszed le a voksodat.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy ha már annyira eleged van a kánikulából, hogy otthonról sincs kedved kimozdulni, csak látogass el a Lifefashion.hu-ra, ahol a hűs szobából rendelheted meg magadnak a teljes nyári ruhatáradat, hatalmas Misso akciónk keretén belül!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.