fashion week 2012 nyár kiegészítő karkötő ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magazinok stylistjai és a trenddiktáló divatbloggerek egyik legújabb szenvedélye, hogy túladagolják a csuklóra halmozható kiegészítőket. Első látásra tökéletesen megtervezettnek tűnik ez a kreatív káosz, de ők azt állítják, a karkötőhalmozásnak nincsenek szabályai.

A lényeg az, hogy minél több legyen az említett kiegészítőkből az egyik, a másik, de a legjobb, ha mindkét csuklón, akár a kar feléig felhalmozva. Azért szerintünk érdemes megjegyezni néhány dolgot a nyár legdögösebb trendjével kapcsolatban.

Keverd a szezont a fazonnal!

Az utóbbi időben minden erről szól: eddig tabunak számító színeket és mintákat viselünk együtt, hétköznapokon hordunk flitteres, gyöngyös, csillogó darabokat, a stílusok között elmosódott a határvonal.

www.fashionlitter.blogspot.com
www.fashionlitter.blogspot.com

Valóban nem kell szégyellősnek lenni, ha karkötőkről van szó. A romantikus, virágmintás ruha mellé jöhetnek a szegecses, aranyszínű darabok, a méretes számlapú karórák, a kézzel készített, színes barátságkarkötők.

www.styleclouds.de
www.styleclouds.de

Halmozd sikkesen

Ha a harmónia és az elegancia a célod, válassz nemes vagy nemes hatású kiegészítőket - bőrből (műbőrből) készült, arannyal, ezüsttel futtatott, kő- vagy strassz berakású darabokat, gyöngysorokat.

www.dirtyhairhalo.com
www.dirtyhairhalo.com

A fémes kiegészítőket egymással, esetleg egyetlen másik színnel keverd. A menta, a korall, a sárga, azaz a szezon trendszínei mesésen mutatnak az arannyal, az ezüsttel vagy a bronzzal is.

www.michellesstylefile.blogspot.hu, www.inspired-design.tumblr.com
www.michellesstylefile.blogspot.hu, www.inspired-design.tumblr.com

Halmozd bohéman

Teljesen más hatást lehet elérni akkor, ha a fémszínek mellé nem egy, hanem többféle színű karkötőt halmozol.

www.honestlywtf.com
www.honestlywtf.com

Nem tabu a gagyi műanyag, a kézzel készített bőr- vagy fonalfonat sem. A lényeg, hogy sok legyen és nagyon színes.

www.chanelcraves.com
www.chanelcraves.com

És ha vastag a csuklóm?

A vékony karon eszméletlenül jól mutatnak a súlyos ékszerek is. A vastagabb csuklóra viszont nem túl szoros, vékonyabb darabok illenek inkább. Ezek egyrészt nem vágnak a húsba, másrészt nem vastagítják még jobban a karod.

www.curvygirlchic.com
www.curvygirlchic.com

Lakkozz!

Ha így felöltözteted a csuklódat, a körmeid se maradjanak csupaszok. A nyár slágerszínei körömlakk formájában is testet öltöttek. Érdekesség, hogy a gazdasági válság hatására állítólag elképesztő mértékben megnőtt a körömlakkok iránti kereslet, ami nem csoda. Ez az egyik olyan olcsó kiegészítő, amelyet minden szívfájdalom nélkül le tudunk cserélni nemcsak az új szezon kezdetén, hanem akár minden hónapban.

www.gvn-styleblog.blogspot.com
www.gvn-styleblog.blogspot.com

Mértékkel is menő

Ha neked is bejön ez a trend, de nem bírnál ennyi karkötőt elviselni a kezeden, viszont szívesen viselsz karórát, akkor vegyél fel ugyanarra a kezedre néhány izgalmas darabot.

www.burntheblonde.com, www.suzewearsclothes.com
www.burntheblonde.com, www.suzewearsclothes.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.