fashion week ruha vörös szőnyeg Sigourney Weaver díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szemfüles blogger észrevette, hogy Sigourney Weaver színésznő megfordítva viseli a ruháját. A Lanvin divatház modelljét ugyanis úgy tervezték, hogy elöl legyen mélyen dekoltált.

A Red Carpet Fashion Awards szemfüles bloggere rajtakapta az amerikai színésznőt, hogy a SAG Awards díjátadó vörös szőnyegén fordítva viselte a ruháját. A Lanvin divatház kollekciójából származó ruhának ugyanis V-alakú dekoltázsa van, amelyet a 63 éves színésznő valószínűleg nem preferált.

Forrás: AFP, Browns Fashion
Forrás: AFP, Browns Fashion

Lefüleljük a stílusbakikat! Kövesd te is a StílusZsaru-t!


Nem ő az első és az egyetlen, aki ezzel a trükkel okot adott arra, hogy napokkal a díjátadó után, ahol egyébként lenyűgöző ruhákat is láthattunk, beszéljenek róla. 2011-ben az amerikai X-Factor egyik mentora, Demi Lovato volt az, aki a hátnélküli ruhából mélyen dekoltált darabot varázsolt azzal, hogy fordítva viselte. 2010-ben Amanda Seyfried próbálkozott hasonló trükkel. Feledhetetlen Angelina Jolie húzása 2009-ből, aki szintén a SAG Awardson alkalmazta ezt az újító módszert, és viselte fordítva a ruháját. És ki ne emlékezne Celine Dion zakójára 1999-ből, amellyel világsztár beírta magát az Oscar-gálák legrosszabbul öltözött sztárjai közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.