Remek választások, nagy mellélövések - így divatozott Kim Kardashian 2014-ben

fashion week Kim Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian a világ egyik legmegosztóbb személyisége. Van, aki imádja, van, aki utálja, olyan szinte biztosan nem létezik, akinek nincs valamilyen véleménye róla. Kim igazi stílusikon, de ahogyan az a legjobbakkal is előfordul, neki is sikerül néha hatalmasat hibázni öltözködés terén. Lássuk, 2014-ben hogyan szerepelt a világ első számú celebfelesége. 

A legjobb választások

Klasszikusan, feketében

A Paper Magazin Break the Internet különszámát ünneplő rendezvényre Kim egy dögös, de mégsem túl sokat mutató Mugler & J. Mendel kétrészes ruhát választott, természetes sminkkel és elegáns, köves szandállal. Egy egyszerű, de mégis trükkös fekete ruha mindig remek választás, ezt pedig már jól tudja Kim is.

Forrás: AFP/Larry Marano

Jól áll neki a zöld!

A zöld, mélyen dekoltált Valentino estélyiben és gyémánt ékszereivel igazi hercegnőként tündökölt Mrs. West a Haute Couture Fashion Weeken. A szett egyszerre volt elegáns és dögös, ez a szín pedig remekül állt neki!

Forrás: Northfoto

Kim összhangban önmagával

Új parfümje, a Fleur Fatale melbourne-i bemutatóján Kim ruhája, sminkje, körme teljes összhangban voltak. Barna bőrén csodásan mutatott a krémszínű ruha, kiegészítve burgundi rúzsával, ami az idei év egyik slágerszíne volt.

Forrás: Northfoto

Crop top, másképp

Az év őrületét, a crop topot építette be szettjébe a Hairfinity UK partiján. Az összeállítás nemcsak, hogy abszolút vörösszőnyeg-kompatibilis volt, de rendkívül jól is állt a sztárnak. A nude gyönyörűen mutat bőrszínéhez és sötét hajához. A visszafogott színű ruhához jól működő párosítás volt a füstös szemsmink.

Forrás: Northfoto

Kekiben az igazi

Bárcsak a vörös szőnyegen is mindig olyan jól sikerülne felöltöznie Kimnek, mint amikor ez a fotó készült róla New Yorkban sétálva decemberben. Testhez simuló, olíva színű ruhájához tökéletesen passzol a keki ballonkabátja, az összhatás elegáns és modern lett.

Forrás: Northfoto

Melyik szett tetszett a legjobban?

Mellélövések

Ha a szép dekoltázs nem elég

Nem sokat bízott Kim a fantáziánkra az idei MTV VMA díjátadóján ebben a több mint sokat sejtető ruhában. Bár valóban irigylésre méltóan szép dekoltázzsal rendelkezik, ezt a szettet inkább meghagytuk volna Kanyénak a hálószoba falai között. A bokapántos cipő és a szoknya hossza ráadásul extra röviddé teszik Kim amúgy sem túl hosszú lábait.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Behálózva

Nehéz eldönteni, hogy a frissen kifogott hal jelmezt említsük először, azaz a Balenciaga testhálót, vagy inkább az egészen érthetetlen, földet súroló fekete varázslótalárt a reality-sztár decemberi Rihanna's First Annual Diamond Ballon viselt szettjéből...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ez aztán közönséges!

Kevésen múlt egy villantás abban a ruhában, amit Kimmie a GQ Men of the Year Awardson viselt. Egy merész Atsuko Kudo latexbodyt kombinált Ralph & Russo szoknyával, kiemelve híres idomait. Sajnos a szett inkább a közönséges irányba billentette a mérleget a szexi oldal helyett.

Forrás: Northfoto

Egy eltűnt blúz nyomában...

Kim a Lanvin márka bemutatóján viselt szoknyája egy szép felsővel teljesen megállta volna a helyét bármilyen divatrendezvényen, de ő helyette úgy döntött, inkább a melleire hívja fel mindenki figyelmét. De vajon hogy maradt ilyen stabilan a helyén egész este a blézer?

Forrás: Northfoto

Melyik volt a legrosszabb választása?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.