Alyssa Milano Reese Witherspoon Salma Hayek Rihanna Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rózsaszín volt a hét legnépszerűbbje: több világsztár is ilyen kreációban vonult, néhányan pedig a sminkjükbe építették bele ezt a színt. Az utóbbi napok legkacérabb ruháját Rihanna viselte, Katalin hercegnő pedig megmutatta, hogy ő is tudja variálni a feltűnő kiegészítőket. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. 

Stílusváltás - igen vagy nem?

Az általában visszafogott Emily Blunt Dolce & Gabbana ruhája és ütős rúzsa elsőre talán soknak tűnik, mégis remekül áll neki ez a stílus! De a héten azt is megmutatta, hogy tud finomabb kreációt is választani: a Zuhair Murad darabot imádtuk, az egyetlen kifogásunk mindössze a kiengedett haj.

Alyssa Milanónak azonban már nem sikerült elvarázsolnia bennünket, sőt, a színésznő választásai tökéletes példák arra, hogy egy rossz ruha egészen eltorzíthatja a testünket. A zöld kreációban a sztár olyan, mint egy kötözött sonka, a buggyos ujjakat pedig képtelenek vagyunk megérteni. De Alyssának sikerült megtalálni a legelőnytelenebb szoknyahosszt is: a 157 centis színésznőt a piros ruha fazonja annyira összenyomja, amennyire csak lehet. És vajon hogyan és miért került rá a fehér cipő?

Borulj rózsaszínbe!

Az ember azt hinné, hogy csak a sápadt bőrön áll jól a mályvaszín. Rihanna egy Zac Posen darabban bűvölt el bennünket, és ugyan a melleit némileg sajnáltuk, meg kell hagyni, hogy a nyakék és a rúzs is mesteri stílusérzékre utalnak. Salma Hayek a pinkre voksolt: kimondva merészen hangzik ezt a színt állatmintával párosítani, a színésznőhöz azonban nagyon passzolt ez az igencsak feltűnő kreáció.

Akik imádják a hálót

Kim Kardashian ismét újítani akart, kár, hogy a közönséges necc anyag és a nagykabát minket denevérasszonyra emlékeztet. Ha már áttetsző anyag, akkor Nikki Reed egyszerű, mégis szexi kisfeketéjére szavazunk.

A smink varázsereje

Cameron Diaznak remekül áll az érett málnaszín, és örülünk is, hogy a színésznő elkezdett kísérletezni a színes rúzsokkal. Reese Witherspoon sminkjét a 60-as évek inspirálta: csodásan áll neki a szemkontúr és a ruhájával megegyező színű babarózsaszín rúzs.

De egy smink képes az egész megjelenést tönkretenni: Ellen Pompeónak sikerült éveket öregednie a kontúrceruzának köszönhetően, de ez még eltörpült Adrienne Bailon megaszempillái és láthatatlan ajkai mellett...

Katalin a kiegészítőkre esküszik

Vilmos herceg és felesége a héten az Egyesült Államokban jártak, Katalin pedig kitett magáért, mint mindig. Az egyszerű fekete garbót egy feltűnő aranylánccal dobta fel, amikor pedig elegánsan kellett megjelenni, maradt a látványos drágakő fülbevalónál. A zöld és az éjkék remekül mutattak együtt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.