Ezekben a cipőkben idősebbnek tűnhetsz, mint amilyen vagy

fehér sportcipő, divat, cipő, farmer
Shutterstock/Copyright (c) 2019 New Africa/Shutterstock. No use without permission. - New Africa
öregít bakancs tornacipő
Lapos, magas, egyszínű vagy színes - a cipők sokféle stílusban és kivitelben kaphatók, ám nem mindegy, milyet viselünk, vannak darabok, amelyek öregítenek.

Nagyon könnyen rá tudunk bökni azokra a cipőkre, amelyek tetszenek nekünk, vagy passzolnak a stílusunkhoz, ám első ránézésre nem könnyű megállapítani, hogy a kiválasztott darab öregít-e majd bennünket - és erre nem csak a jól ismert, nagymamás darabok képesek.

Egy gyönyörű, trendi darab is öregíthet

A szemet gyönyörködtető, vagy az éppen nagyon trendi darabok is öregíthetnek. Mutatjuk, melyek ezek:

Tornacipő: Bár nagyon kényelmes, és nagyon jó szolgálatot tesz egy hosszabb sétánál vagy sport közben, a hétköznapi szettekhez kicsit sem stílusos, nagyon öregít.

Bakancsok: A bakancs megvédi a lábunkat a hidegtől és a nedvességtől, rossz időben, télen tökéletes választás, de maradjunk is ennél, máskor hagyjuk a szekrényben

Éktalpú cipők: Egy éktalpú cipő nagyon jó alternítva lehet azoknak, akik kényelmes magassarkúra vágynak, de ennek ára van: tíz évet biztosan öregít a viselőjén. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.