Visszatér a 70-es évek egyik ikonikus ruhadarabja: már a hírességek is ezt viselik

forrónadrág, Dior, divat
Getty Images - Jeremy Moeller
rövidnadrág
Sok nő imádja, másoknak már a létezése is rémálom: visszatér a 70-es évek egyik meghatározó darabja, a forrónadrág.

Az előrejelzések szerint az idei tavaszi/nyári szezonban visszatérnek az ici-pici, alig valamit takaró farmernadrágok - vagy már inkább bugyik.

Catherine Bibeau New York-i stylist a The Postnak elmondta, hogy a micro shortok hamarosan berobbannak, egyre több márka kínálja, A-listás celebek is hordják, és a TikTok is tele van velük.

"A micro short népszerűsége a '70-es évek diszkókorszakában vált nagyon népszerűvé, a nők szabadságának jelképe lett" - mondta Bibeau. "A múltban is sok hírességen láttuk, és most visszatér, a tervezők a modern nők igényei szerint gondolták újra."

Legutóbb Sydney Sweeney mutatta meg hosszú lábait New Yorkban, amikor egy forrónadrágban és fekete harisnyában lépett az utcára, de Kristen Stewart is szereti ezt a fazont, ő egy sportosabb darabot választott. 

Sydney Sweeney-Miu Miu Womenswear Fall/Winter 2024-2025 show
Kristen Stewart
Sydney Sweeney és Kristen Stewart
Forrás: GettyImages

Sokan örülnek, hogy visszatért a micro short, de legalább ennyien vannak azok is, akik elszomorodtak, hogy egy ilyen ellentmondásos ruhadarab újra felkapott lehet. Az egyik ruhamárka Insta-posztja alatt azzal viccelődtek a kommentelők, hogy ez nem más, mint egy farmerból készült pelenka, el is nevezték "jundiesnak" (jeans + undies = farmer + alsónemű). Egyesek azt írták, biztosak abban, hogy a nőgyógyászoknak rengeteg dolga lesz az idei szezonban. 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.