hajápolás frufru frizura haj szépség celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség kívül a szezon nagy visszatérője nem más, mint a frufru. Jó néhány évvel az egyenes, szemöldökig érő frufruláz után úgy tűnik, újból visszatér, mind a kifutókra, mind pedig a hétköznapokba. De vajon tudjuk, hogy mely arcformához milyen frufrut érdemes vágatni? Egyáltalán vannak szabályok? Naná, meg is mutatjuk, hogy melyek ezek.

Nézd meg ezt is!
Már megint meztelenkedik az énekesnő - botrányos fotók!


iStockphoto
iStockphoto



Frufruval, vagy frufru nélkül? Oldalra dobva, vagy határozottan előre fésülve? Személye válogatja, hogy kinél milyen gyakran merül fel a frufru-kérdés, az viszont kétségtelen, hogy időről időre felötlik, vajon nem kellene-e frufrut vágatnunk. Erre a kérdésre most határozott igen a válaszunk, feltéve, ha képben vagyunk azzal, hogy az arcformánkhoz melyik variáció illik leginkább.

Szögletes archoz

Szuper választás lehet egy fokozatosra vágott, hosszúkás frufru, ami vertikálisan vezeti a tekintetet, így nem hangsúlyozza ki az arc szélességét. Ilyen módon optikailag nyújtható az arc, vagyis elfeledkezhetünk a klasszikus kockafej rémképtől.

AFP
AFP

Jessica Biel és Kirsten Dunst

Ovális archoz

Igazából ez az arcforma az, amihez a legtöbb frufru tökéletesen igazodik, így aki ide sorolható, bátran kísérletezzen a formákkal és hosszúságokkal. Konkrét tippünk a határozott vonalú, viszonylag rövid frufru.

AFP
AFP

Jessica Alba és Heidi Klum

Szív alakú archoz

Ennek az arcformának a fő jellegzetessége a széles homlok és a keskeny áll. Mindezt optikailag úgy ellensúlyozhatjuk, hogy oldalfrufrut választunk, ami lehet fokozatosan vágott, vagy határozott vonalú, szemöldökig érő. A határozott, dús frufru ehhez az archoz nem passzol, hiszen csak még inkább szélesíti a homlokot.

AFP
AFP

Tyra Banks és Reese Witherspoon

Hosszúkás archoz

Ebben az esetben szinte kötelező valamilyen frufrut viselni, hiszen a szimpla egyenes haj csak még inkább hosszítja az arcot. Választhatunk olyan fazont, ami teljesen eltakarja a homlokot, de olyat is, ami fokozatosan hosszabbodik, az egészen rövidtől a haj teljes hosszáig.

AFP
AFP

Liv Tyler és Kim Kardashian

Kerek archoz

Kötelező optikailag csalnunk, méghozzá úgy, hogy olyan frufrut viselünk, ami a homloknál rövid, majd az arc széle felé haladva fokozatosan hosszabb. Ezzel tökéletesen nyújtható az arcforma, sőt, ha a laza, levegős fazon mellett döntünk, ami jócskán láttatja a homlokot, maximálisan elfedhetjük a kerek arc minden negatívumát.

AFP
AFP

Michelle Williams és Christina Ricci



Új pasi, új frizura? - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=gbgW5pvXxFoB12X8


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork televízió műsorán!



Galéria: A pasik az arcszőrzetükkel hódítanak

/1101/_jra_201113111260



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.