plasztikai műtét mell mellméret Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tori Spelling mellei lehetnének a világ legszebb keblei, hiszen már annyit költött rájuk.

A Beverly Hills 90210 sztárja számtalan mellműtéten esett már át - az eredmény azonban egyre rosszabb. Sajnos úgy tűnik, az ő esetében nincs az a pénz, mely elég lenne a tökéletes keblekhez, így be kell érnie elfuserált melleivel. Nemrég egy filmbemutatón jelent meg kedvesével, és a mélyen dekoltált kék ruha láttani engedte a bal mellében éktelenkedő hatalmas ,,lukat".

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kék szatén ruha alapjában véve nem volt jó választás - a harminchét éves színésznő úgy festett, mint egy nagyranőtt óvodás, ráadásul a szilikonmellei hibáját is igencsak kiemelte a mély dekoltázs. Tori beszerezhetett volna egy melltartót, amely elfedi keble hibáit. A szőkeség saját maga is bevallotta már, hogy átesett néhány operáción, de most már elege lett, így valószínűleg inkább éli az életét ,,lukas" keblekkel, semmint befizessen még egy körre a plasztikai sebésznél...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.