A legtrendibb sapkák és a hozzájuk passzoló frizurák

frizura hideg sál szépség sapka tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen puha kötött vagy játékosan bojtos, esetleg puha karimájú kalap, vagy a nyolcvanas évek ihlette hajpánt: vállig érő vagy annál hosszabb hajjal mindegyik tökéletes. Mi azonban nem hiszünk az egyformára nyírt divatkatonákban, a változatosságot szeretjük! Megmutatjuk, milyen frizurához melyik divatos sapka illik.
Felhajtható szélű, kötött sapi





Jól néz ki, ha az ilyen sapkák alól kilátszanak a hajtincseid - bármilyen hosszúak is. Ha rövid a hajad, a frufrudat mindenképp mutasd meg. Ha már túl hosszú, akár oldalra is seperheted a homlokodon. Ha nem szereted a sapka alól rakoncátlanul előbújó tincseket, és már elég hosszú a hajad, készíts szexi és laza oldalfonatot!

Floppy kalap

A hetvenes éveket idéző, széles karimájú, puha kalap még a tavaszi-nyári szezonból maradt ránk, de a tervezők nem tudtak tőle szabadulni, és beillesztették az őszi-téli kollekciókba is.

Bármennyire is szeretnénk azt mondani, hogy ez mindenkinek jól áll, a hangsúlyos kiegészítő a legjobban a kiengedett félhosszú vagy annál is hosszabb frizurával mutat a legszebben.


Kötött hajpánt

Kevés olyan egyszerű, de annál kihasználhatóbb kiegészítő létezik, mint a kötött hajpánt. Az egyszínű fonalból készült változat sportos és elegáns külsőhöz is passzol. Ha különlegessé szeretnénk tenni, elég csak egy tüllmasnit vagy brosst rátűzni, vagy néhány gyöngyöt rávarrni.

A kötött hajpánt a legtöbb frizurával jól mutat, de nem csak leengedett hajjal. A balerinakonttyal vagy a copfba kötött tincsekkel is ugyanolyan jól működik.

Fedora kalap

Az idei tél egyik - férfidivatból átvett - kiegészítője az 1920-as, 1940-es évek között volt nagy sztár. A maszkulin, régebben szőrből készült, a tetején két ujjal benyomott Fedora kalap alatt szexisek és még nőiesebbek leszünk.

Szólj bele! Jó vele a szex, de nem vállalnád fel?



A karima alól kikandikálhatnak finom hullámok, egyenesre vágott frufru. A legjobban talán a most divatos félhosszú bob fazon mutat a legjobban alatta.

Szőrmesapka és usánka

Vannak, akik szerint a szőrmesapka és az usánka csak és kizárólag hosszú hajú nőknek áll jól. Ez ebben a formában nem igaz.

A lényeg, hogy látszódjon ki valamennyi a saját hajunkból is a sapka alól. Ha az csak egy frufrunyi mennyiség is, már akkor is emelt fővel viselhetjük az idei tél egyik legütősebb kiegészítőjét.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Modelles képek forrása: Lookbook.nu, Asos.com, Topshop.com, Modcloth.com, Urbanoutfitters.com, Pullandbear.com

Tipp! Nánási Pál fotói képgalériánkban! Katt ide!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.