Divatikon az anyám! - Stílusos mamák és nem kevésbé stílusos lányaik

fashion week sztárcsemete anya sztár stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitől is tanulna egy nő először a divatról, a stílusról, a szépségápolásról, mint a saját anyjától. Az ő mozdulatai égnek a retinánkba, ahogy felhúzza a cipzárt, ahogy magára veszi a kabátját.

Tipp! Gönczi Gáborból cowboy lett! Kattints a galériáért!




Jane Birkin és Charlotte Gainsbourg

a Hermés neki dedikálta egyik táskamodelljét

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Isabella Rossellini és Elettra Weidemann

Elettra Rossellini Weidemann csinos kis pedigrével indult az életben. Édesanyja, Isabella Rossellini valóságos szépségikon, évekig volt a Lancome kozmetikai márka modellje, emellett remek színésznő is. Pont úgy, ahogy Elettra nagymamája, a legendás Ingrid Bergman. A 28 éves hölgy nemcsak örökölte anyja szépségét, hanem ki is használja azt: korábban kifutómodell volt, jelenleg a fent nevezett márka egyik reklámarca. Édesanyja provokatívan nőies stílusáról ismert, amely Elettrától sem áll távol. Hiába, volt kitől tanulnia.

Mit szóltok az Eurovízió eredményéhez?



Forrás: http://bwgreyscale.com
Forrás: http://bwgreyscale.com

Pat Cleveland és Anna Cleveland

Pat Cleveland annak a féktelen kornak a gyermeke, amikor a modellek egyszerre voltak múzsák, kalandorok, ikonok, művészek. Az érdekes, izgalmas külső és a vagány belső volt az, ami az 1970-es évek legendás modelljei közé juttatta. A diszkókorszak egyik istennője volt, akit az akkor legismertebb tervező, Halston öltöztetett. 21 éves lánya, Anna szinte kiköpött mása, nem csoda, hogy tud érvényesülni a divat világában. Mindössze 4 évesen a Moschino, 13 évesen pedig a Chanel kifutóján vonult végig. Ma modellként dolgozik olyan divatházak felkérésére, mint a Dolce & Gabbana, az Armani vagy a Zac Posen.

Forrás: http://shumaqsblog.blogspot.com, http://trendscelebrityfashion.blogspot.com
Forrás: http://shumaqsblog.blogspot.com, http://trendscelebrityfashion.blogspot.com

Tipp! Hazakísértük Kingát a párbaj után. Kattints az exkluzív képekért!


Jerry Hall és Georgia May Jagger





Forrás: www.style.com, AFP
Forrás: www.style.com, AFP

Annie Lennox és Tali Lennox

Az 1980-as évek egyik legismertebb énekesnője, Annie Lennox zenéje mellett akkor még égővörös hajáról és androgün külsejéről volt ismert. Az extravagáns glam-rock stílust képviselő énekesnő 12 évig volt Uri Fruchtman producer felesége, akitől két lánya született. Míg Lola Lennox inkább a zenei karrierjére koncentrál, Tali Lennox a divatvilágban próbál érvényesülni. A Burberry, az Acne, a Prada és a Missoni kifutóit már jól ismeri, a Burberry és a Topshop pedig kampányarcként is szerződtette már. A 19 éves hölgy stílusa legalább olyan bátor, mint édesanyjáé. Valószínűleg hallunk még a sikereiről.

Forrás: www.sorockyhorror.blogspot.com, www.nextmodels.blogspot.com
Forrás: www.sorockyhorror.blogspot.com, www.nextmodels.blogspot.com

Lisa Bonet és Zoe Kravitz

Lisa Bonet amerikai színésznő a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb amerikai sorozata, a The Cosby Show egyik főszereplőjeként vált széles körben ismertté. Lisa igazi grunge-díva, a kilencvenes évek bohém stílusát úgy tudta viselni, hogy az a mai napig sem tűnik furcsának vagy cikinek. Lánya, Zoe hozzá hasonlóan imádja a réteges öltözködést, a megosztó darabokat és a feltűnő megoldásokat. A rockos, bevállalós stílus azért sokban köszönhető a világ egyik legszexibb és legstílusosabb zenészének, Lenny Kravitznek is.

Forrás: www.urbanmogullife.com, AFP
Forrás: www.urbanmogullife.com, AFP

Madonna és Lourdes Leon

Madonnát senkinek sem kell bemutatni: a nyolcvanas években szinte önmaga arcára formálta a divatot, és azóta is nagy szerepe van abban, hogy egy-egy stíluselem széles körben elterjedjen. Igazi kaméleon a színpadon, sokoldalú kampánymodell (a Louis Vuitton és a Dolce & Gabbana arca is volt), aki hétköznapokon szívesen visel sportcipőt és melegítőt. Lánya, Lourdes nemcsak külsőre hasonlít rá nagyon, de az ikon szerep sem áll távol tőle. 2010-ben felkérte a Macy's, az Egyesült Államok legismertebb áruházlánca, hogy tervezzenek Madonnával egy tiniknek szóló kollekciót. A Material Girl néven futó márkáért megvadulnak a fiatal csajok, akik arról álmodoznak, hogy végre megszerezhessék azt a haspólót vagy farmersortot, amit Lola is visel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Tipp! Az első fotók Beyoncé kislányáról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.