Duplájára nőtt a hercegnő feneke - Előnytelen ruhát választott

fashion week Eugénia hercegnő ruha minta divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi udvarban nem minden hercegnő nyúl olyan jó érzékkel a ruhákhoz, mint Katalin. Eugénia yorki hercegnő és nővére, Beatrix yorki hercegnő sok kritikát kapnak az öltözködésük miatt.

Bár a két hercegnő stílusa sokat finomodott az elmúlt években, rendszeresen vétenek bakikat. Ki ne emlékezne Beatrix kalapjára, amelyet tavaly viselt Vilmos herceg és Katalin esküvőjén? Eugénia a minap a londoni paralimpián jelent meg egy egyébként izgalmas ruhában, amelyet itt nézhetsz meg. A ruha nem volt olyan jó választás, mint elsőre gondolhatta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szín és a sziluett még jól is állt volna neki, a szoknyarészen végigfutó kötélminta, illetve a felsőrész és a szoknyarész íves találkozása viszont optikailag duplájára növelték a hercegnő alfelét. Eugénia jobban járt volna, ha az optikailag karcsúsító fazonok közül választ inkább, amelyeknek pont az a céljuk, hogy vékonyabbnak mutassák viselőjüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.