színésznő plasztikai beavatkozás Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő folyamatosan rosszmájú megjegyzéseket kap a kinézete miatt, a kommentelők állandó céltáblája lett. Melanie Griffith azonban tudja jól, hogy igazuk van.

A férje folyamatosan áradozik az 55 éves színésznőről. Antonio Banderas nemrégiben így nyilatkozott: "Ő a legszebb asszony a világon. Jósága és nagyvonalúsága összeillik tökéletes szépségével. Minden férfi ilyen feleségre vágyik."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Banderas véleményét sajnos nem sokan osztják, és ezzel Melanie is tisztában van: "A legtöbb ember nap mint nap kérés nélkül emlékeztet arra, mennyire borzasztóan nézek ki. Tudom jól, hogy igazuk van. A Twitteren is rengeteg rosszindulatú üzenetet kapok."

Ennek ellenére Melanie nem adja fel, és rengeteget dolgozik azért, hogy jobban nézzen ki: "Nem tudom, hogy megéri-e egyáltalán, de nagyon sokat edzek. Az edzőm hetente négyszer dolgoztat meg, és még jógázni is járok." A baj csak az, hogy az embereket nem a színésznő alakja érdekli, hanem az, hogy mi történt az arcával. Sajnos csak olaj a tűzre, hogy Melanie a nyilvánvaló okot még mindig tagadja: "Sosem feküdtem kés alá. Mindig ez érdekli az embereket, de tényleg nem operáltattam meg magam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.