mellbimbó mellek Mariah Carey énekesnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás díva, Mariah Carey egy kiadónak a szülinapját tette feledhetetlenné mellbimbója kivillantásával. Köszönjük, Mariah!

A húsos énekesnő imádja magát bepasszírozni mindenféle szűk ruhákba. Ez a hiphop-lemezkiadó 20. szülinapján sem történt másképp, ráadásul ez a passzentos darab még pánt nélküli is volt, így Mariah-nak nem kellett nagyon fickándoznia ahhoz, hogy kivillanjon a mellbimbója. A villantós képet a The Sun oldalán nézheted meg.

AFP
AFP

A rendezvényen olyan sztárok léptek fel, mint Usher vagy Jaz-Z. Carey a We Belong Together című számot adta elő Jermainnel, amit 2006-ban Grammy-díjjal jutalmaztak. Az énekesnőt egy nagy tortával is meglepte a rapper, úgyhogy az öröm megsokszorozódott. Nem csoda, hogy Mariah megfeledkezett magáról és mellbimbójáról a sok meglepetés közepette!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.