Cici, popsi, meg ami kell - Sztárvillantások 2013-ban

Tóth Gabi Csobot Adél Palvin Barbara Medveczky Ilona bugyi Danics Dóra alsónemű cici kínos pillanat Eva Longoria villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013-ban sem volt hiány villantásokból: hol egy kósza mellbimbó vagy egy formás popsi ficcent ki a ruha alól, hol egy ultramerész estélyi ruha borzolta a kedélyeket. Lássuk az elmúlt 12 hónap legemlékezetesebb villantásait!

Palvin Barbi

Emlékeztek még Barbi bugyijára? A gyönyörű magyar modellt tavaszal az egyik hazai női magazin harmadszor választotta Az év modelljének, így Barbi - ígéretét beváltva - cigánykerekezett. Azzal persze nem számolt, hogy ezzel a mozdulattal az estélyiből kivillan majd a bugyija is...

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Csobot Adél

Az X-Faktor közel három hónapja is tartogatott "villantós" izgalmakat a tévénézőknek. Csobot Adél tűhegyes mellbimbói mellett mi sem tudtunk elmenni szó nélkül, és úgy fest, Istenes Bencét sem hagyják hidegen a lány formás idomai.

Forrás: RTLKlub

Danics Dóra

A gazellatestű X-Faktor-győztes alsóneműje az egyik döntő alatt is előbukkant a lány ultramini ruhájából. De a tehetségkutató megnyerése után, egy óvatlan pillanatban is megismétlődött a dolog: az eredményhirdetés pillanatában Geszti ugyanis ölbe kapta a lányt, aki ugyan igyekezett eltakarni a fenekét, ám ez nem igazán sikerült neki...

Forrás: RTLKLUB

Tóth Gabi

A tehetségkutató legnagyobb villantása azonban egyértelműen Tóth Gabihoz - ki máshoz? - köthető: a mentor fenekét élő adásban, premier plánban vehette szemügyre minden X-Faktor-néző. Azt azért megállapítottuk, hogy az énekesnőnek nincs rossz popsija, sőt...

Forrás: RTLKLUB

Medveczky Ilona

A 72 éves egykori táncosnő novemberben egy szupermerész ruhában jelent meg az egyik hazai bulvármagazin partiján. Ilona nem bízta a dolgot a véletlenre: a mellbimbóvillantás mellé még egy combvillantást is prezentált. Azt azért meg kell hagyni, hogy a magyar díva alakja még mindig igen figyelemreméltó.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Jaimie Alexander

A magyar nők mellett nehéz volt labdába rúgni, de azért volt, akinek sikerült. Mi 2013 legmerészebb estélyije címét Jaimie Alexander színésznőnek adnánk. Kell ezt magyarázni?

Forrás: AFP

Audrey Tautou

A többiekhez képest visszafogott, de magához képest igen szokatlan dolgot tett a cuki francia színésznő: villantott, méghozzá egy estélyi ruhában. Ha erről eddig lemaradtatok volna, a "merész" fotókat itt megnézhetitek.

Forrás: AFP

Katalin hercegnő

Az újdonsült anyuka sem úszta meg idén a divatbakit: az akkor még terhessége hetedig hónapjában járó Katalin ugyanis egy esküvőn vett részt Oxfordshire-ben, amikor egy hirtelen szellő felfújta a pöttyös ruháját, így mindenki láthatta a kismama kivillanó combjait. Sebaj, Katalin, mindig kell egy kis izgalom!

Forrás: AFP/Leon Neal

Iggy Azalea

Az ausztrál rapperlány nem mondhatni, hogy beleolvadt volna a tömegbe az idei European Music Awards amszterdami díjátadóján. A merészen szabott ruha kifogott a viselőjén, így a lány lábai közé csak az nem látott be, aki nem akart...

Forrás: AFP

Eva Longoria

Az egykori született feleség idén felperzselte a cannes-i filmfesztivált, hiszen napokig csak róla szólt minden. Az egy dolog, hogy a színésznő a merészen felsliccelt estélyi alá nem húzott bugyit - ilyet már láttunk korábban is. De hogy valakinek még a tamponzsinórja is kilógjon a vörös szőnyegen - nos, ilyenhez tényleg csak nagyon ritkán van szerencsénk. Szerencsére.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.