Terhes pocakja miatt gúnyolták Elsa Patakyt

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner -
Kelly Osbourne Oscar-gála ikrek gúny terhesség Chris Hemsworth pocak vörös szőnyeg Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Olyan, mintha sörhasa lenne" – jegyezte meg egy divatkritikus a magyar származású modell-színésznőre, aki nem mellesleg ikreket vár párjától, Chris Hemsworth-től.

Hatalmas pocakja miatt gúnyolták ki a magyar származású Elsa Patakyt. A modell-színésznőt, aki Chris Hemsworth-től vár ikreket, az E! Online divatújságírója, Joan Rivers tűzte céltáblájára ruhája miatt: elmondása szerint Elsa úgy festett az Oscar-díj-átadó vörös szőnyegén, mint akinek sörhasa van.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Nemrég pedig Kelly Osbourne és néhány stylist is a csúfolódó újságíró mellé álltak, mondván, hogy egy másik ruha sokkal előnyösebb lett volna a várandós Elsának. Megjegyzés: Kelly Osbourne-nak lila haja van.

Nem Elsa volt az egyedüli, aki hatalmas pocakkal állt az Oscar-díj-átadó vörös szőnyegére: nézd meg ide kattintva, kik voltak a gála legszebb kismamái.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.