Kelly Osbourne hajvágás Egyesült Királyság szépségápolás fodrász bubifrizura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemetét is elkapta a frizuraváltási láz: a hajszín maradt, a hossza azonban ment.

Bubifrizurára cserélte hosszú tincseit Kelly Osbourne. A jelenleg műsorvezetőként ténykedő sztárcsemete Instagramján osztotta meg a képet levágott hajáról és újdonsült frizurájáról.

Kelly Osbourne és stylistja, Lino Carbosiero
Forrás: Instagram/kellyosbourne

Kelly láthatóan komolyan veszi az új év, új élet gondolatát: bár fogyása nem éppen az elképzelése szerint alakult, nemrég néhány kevésbé kedves tetoválásától is sikerült megszabadulnia.

Így csinálj a hosszú hajból rövidet!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131216-szepsegtipp-az-unnepre-igy-csinalj-a-hosszu-hajbol-rovidet.htmlÚj hajjal tündököl Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20131223-michelle-obama-az-egyesult-allamok-first-lady-je-frizurat-valtott-az-unnepekre.htmlIzgalmas tipp: mákkal díszített hajcsathttp://www.life.hu/karacsony/bejgli/20131216-takacs-nora-sztarszerzonk-kulonleges-dekortippje-a-makkal-diszitett-hajcsat.htmlKülönleges hajszínnel támad Sienna Millerhttp://www.life.hu/szepulj/20131208-sienna-miller-a-british-fashion-awardson-kulonleges-hajszinnel-jelent-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.