Legyen igéző a tekinteted! Így válassz szempillaspirált tavasszal

Forrás: -- -
szempilla szempillaspirál szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szempillaspirál a sminkkészlet azon darabja, amire évszaktól függetlenül mindig szükségünk van. Hiszen ki ne vágyna hosszú, dús, éjfekete, csábító pillákra? Meglestük az idei kínálatot, és kiválasztottuk a kedvenceinket.  

Ha többnyire natúr sminket viselsz, akkor is szükséged van egy tartós, jó minőségű szempillaspirálra. Hiszen egészen másképp néz ki a smink, ha a pillák is ki vannak csinosítva. Mondhatni ez a darab teszi fel az i-re a pontot - nélküle a legtöbben meztelennek érezzük az arcunkat. Bár manapság már pofonegyszerű dolog használni a műszempillákat is, azt bátran kijelenthetjük, hogy egy jól megválasztott spirál csodákat tesz bármelyik szempillával.

1. Maybelline - Colossal Volum Express, 2. Catrice - 1.399 Ft, 3. I love Extreme Crazy dúsító szempillaspirál - 949 Ft, 4. Hypnose Star - 22,50 font, 5. Avon Aero Volume - 1.299 Ft, 6. Loréal Lash Architect 4D Forrás: --

Larion Oscar, az egyik legnépszerűbb haza kozmetikai cég sminkese és a Jónő Team oszlopos tagja elárulta, idén milyen szempillafestés a legdivatosabb. Ha valakinek, neki biztosan hihetünk ebben a témában. ,,2014-ben a csomómentes, szépen ívelt, dús pillák a menők. A kedvenc szempillaspirálom egy kollagénben gazdag tápláló formula, ami csomómentesen dúsítja a pillákat. Persze egyéniség és szemforma kérdése a festés lehetősége. Ha alul, illetve felül festjük a pillákat, akkor szép, nagy lesz a tekintet. Ha pedig csak fent festjük, akkor nagyon izgalmas és titokzatos hatású lesz a szem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.