A króm és a lila mindent visz - körömtrendek tavaszra

fashion week körömlakk szépségápolás szépség köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tűzpiros lakkok és a francia manikűr sosem megy ki a divatból, ami nem is baj, hiszen mi is imádjuk a klasszikus dolgokat. Ha azonban idén tavasszal szívesen kirpróbálnál valami különlegeset és trendit, akkor megmutatjuk, milyen színekkel érdemes próbálkoznod. 

Körmökön is hódít az orchidea

A ragyogó orchidea lett az év trendszíne, így nem meglepő, hogy a körmökön is egyre többször láthatjuk majd ezt a színt. Tény, hogy a lila nem passzol annyi ruhához, mint egy francia lakkozás vagy egy hagyományos bordó vagy piros árnyalat, mégis nagyon nőcis tud lenni, pláne, ha a sminkedben is visszaköszön ez a szín. Legalább egyszer érdemes kipróbálnod - mutatunk néhány trendi árnyalatot!

1. és 3. Maybelline, 2. Opi, 4. Crystal Nails, 5. Max Factor, 6. Essence, 7. Moyra, 8. MAC

Folyékony fém, krómos csillogás

Évek óda hódítanak a sötét színek, csakúgy, mint a csillámokkal teliszórt lakkok. Idén azonban a fémes színek uralkodnak: próbálj ki bronzos, ezüstös, rezes árnyalatokat - a körmöd olyan lesz, mintha ezüstbe vagy aranyba mártottad volna. Ez a stílus nemcsak trendi, de roppant elegáns is, a halvány, színes tavaszi ruhákat pedig nagyon feldobja egy dögös, vad szín.

1. Opi, 2. Avon, 3. Maybelline, 4. Crystal Nails, 5. Estée Lauder, 6. Moyra, 7. Manhattan, 8. MAC

A pasztell még mindig sláger

A púderrózsaszín, a galambszürke, a nude, a halvány mentaszín és a kellemesen visszafogott napsárga még mindig ott vannak a palettán. Mi azért szeretjük őket, mert könnyű hozzájuk öltözni, és ha épp nincs kedvünk kitűnni a tömegből, akkor a pasztellszínnél nincs is jobb választás.

1. Estée Lauder, 2. Essence, 3. Moyra, 4. Maybelline, 5. Manhattan, 6. MAC

Hegyes, kocka, természetes - milyen legyen a körmöm?

Balázsovics Zsanett okleveles műkörömépítő elárulta, idén milyen körömforma hódít. "Már jó ideje lejárt a hegyes, hosszú, illetve a szögletes alakúra reszelt körmök ideje. A sminkelésben a természetes a sláger, és ugyanez jellemzi a manikűrt is. 2014-ben abszolút a rövid, természetes formájú körmök hódítanak: ezeken remekül mutatnak mind az élénk színek, mind a halványabb árnyalatok. Ha pedig valaki nem vágyik műkörömre, de erősítené a körmeit, akkor marad a géllakk: ez egyre népszerűbb, a színek palettája pedig végtelen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.