Rakoncátlankodtak Irina Shayk mellei

Forrás: Origo -
mell Irina Shayk Sports Illustrated Cristiano Ronaldo pikáns cici bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz származású gyönyörű modellt, aki nem mellesleg Cristiano Ronaldo nője, Hawaiin fotózták.

A tökéletes testű orosz modell előszeretettel vetkőzik. Most például a festői Hawaiin készültek róla friss, bikinis képek a Sports Illustrated magazin kedvéért. A falatnyi fürdőruhából rendszerint kivillantak Irina bájai. A pikáns fotósorozat további képeiben IDE KATTINTVA gyönyörködhetsz!

Forrás: Origo

Tatár Csilla smink nélkül nyilatkozotthttp://www.life.hu/trend/20140506-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-smink-nelkul-nyilatkozott.htmlA Mokka műsorvezetője nem fél megmutatni természetesebb arcát.TrendOrigoMeztelen mellekkel gálázott volna Madonnahttp://www.life.hu/trend/20140505-madonna-meztelen-ruha-a-2014-es-met-galan.htmlA New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének éves eseményére általában a legőrültebb szettekben érkeznek a sztárok és divatikonok. Madonna már ki is találta, miben megy idén, de Anna Wintour, a Vogue legendás főszerkesztője egyenesen megtiltotta neki, hogy így tegye a lábát a vörös szőnyegre. Valahol megértjük.Trend--Istennők, sellők és ikonok a MET-gála vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20140506-met-gala-2014-new-york-a-new-york-i-metropolitan-muzeum-eves-galajan-ruhamustra.htmlA cannes-i filmfesztivál előtt egy héttel zajlott az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye, a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének gálája. A MET mindig nagy durranás, idén sem volt ez másként. 2013-ban a sztárok punk stílusban nyomultak, idén pedig a legendás huszadik századi angolszász couture-tervező, Charles James előtt tisztelegtek "white tie" dresscode-dal: az esten számtalan frakkot és igazi nagyestélyit láthattunk kesztyűkkel kiegészítve. Következzen a Life.hu ruhamustrája!Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.