Istennők, sellők és ikonok a MET-gála vörös szőnyegén

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
fashion week MET gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivál előtt egy héttel zajlott az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye, a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének gálája. A MET mindig nagy durranás, idén sem volt ez másként. 2013-ban a sztárok punk stílusban nyomultak, idén pedig a legendás huszadik századi angolszász couture-tervező, Charles James előtt tisztelegtek "white tie" dresscode-dal: az esten számtalan frakkot és igazi nagyestélyit láthattunk kesztyűkkel kiegészítve. Következzen a Life.hu ruhamustrája!

Akik tényleg beletrafáltak

Beyoncé

Az énekesnő és férje, Jay Z bekerülhettek volna a legszexibb sztárpárok közé, mégis itt mutatjuk meg az énekesnőt: Beyoncé volt ugyanis az est egyik leggyönyörűbb jelensége. Mondjuk ez cseppet sem újdonság számunkra, ám mégis elaléltunk az egész szettjétől úgy, ahogy volt.

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Karolina Kurkova

A modell a Marchesa ruhacsodában egyszerűen lélegzetelállítóan festett. Nem igaz?

Még több káprázatos ruha galériánkban! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Lupita Nyong’o

Az Oscar-díjas sztár, aki amúgy az egyik kedvenc divatikonunk, nem éppen nagyestélyit választott. Bárki más viselte volna ezt a Prada szettet, nem szerettük volna úgy, mint Lupitán - az ő egyéniségéhez és stlusához simán passzolt ez az igencsak extravagáns szett.

Elkapott pillanatok galériánkban! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Sarah Jessica Parker

Tavaly ő volt az egyik kedvencünk, és idén sem hibázott: tökéletesen az alkalomhoz illően öltözött. Az Oscar de la Renta ruha, a frizura és a kesztyű is igen jó választás volt, de hát épp ezt várja az ember egy ikontól.

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kristen Stewart

Még a narancssárga haj sem zavart bennünket - Kristen Stewartmesésen festett a Chanel Couture kreációban. Maradjunk annyiban, nem véletlen, hogy őt választotta Karl Lagerfeld a márka arcának - a színésznő istenien nézett ki!

Kattints a többi ruháért! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Ki volt a legcsinosabb?

A legszexibb sztárpárok

Blake Lively és Ryan Reynolds

A szőke feleség - aki képtelen csúnya lenni - Gucci Première sellőruhája és a frizurája a régi hollywoodi glamúrt idézik. Roppant elegáns férjurával igazi álompárként ragyogtak a MET gála vörös szőnyegén. Blake és Ryan oly ritkán mutatkoznak együtt a vörös szőnyegen, így ők voltak az est egyik legjobban várt duója.

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kim Kardashian és Kanye West

Igen, Kim Kardashian sokszor csúnyán mellélő, ám a kék ruha, a frizura és a felsliccelés jól állt a hamarosan oltár elé álló anyukának.

További csodás ruhaköltemények galériánkban! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Emma Stone és Andrew Garfield

A csodálatos Pókember sztárpárja odatette magát - Emma igazán üde jelenség volt a színes Thakon kreációban. Ám ennél jobban imádtuk a laza, fonott frizurát, ami nagy változás az utóbbi hetek gondosan beszárított tincsei mellett.

Még több káprázatos ruha galériánkban! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Diane Kruger és Joshua Jackson

A pár ezúttal sem okozott csalódást - tudnak ők hibázni egyáltalán?

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Victoria és David Beckham

Hát, jó lett volna valami extrémben látni a negyvenéves Beckhamnét. A saját tervezésű kreációjával nem került volna be a legszexibbek közé. Az egyetlen mázlija, hogy férjurának eszméletlenül áll a fehér.

Kattints a többi ruháért! Forrás: AFP/Larry Busacca

Charlize Theron és Sean Penn

Ők Hollywood legújabb sztárpárja, de olyan, mintha már ezer éve együtt lennének. Charlize légies, magas és káprázatos (Dior Couture-ben), Sean alacsony és jóval idősebb, mégis, valahogy nagyon összeillenek. Imádjuk őket!

Elkapott pillanatok galériánkban! Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Melyik sztárpár volt a legszexibb?

Akik jobb, ha jövőre újra próbálkoznak

Kate Upton

A szőkeség jobban járt volna, ha marad a szokásos szexi darabjainál. Ebben a Dolce&Gabbana ruhakölteményben ugyanis a vak is látja, mennyire nincsen dereka. És mi ez a fejfedő?

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP/Larry Busacca

Katie Holmes

Annak örülünk, hogy fekete helyett valami színt választott, ám itt meg is állnánk a dicsérettel - ez a mustársárga Marchesa ruha ugyanis agyonnyomja a sztárt. És mik ezek a loknik, Katie??

Kattints a többi ruháért! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Solange Knowles

Beyoncé testvérkéjeegy barackszínű Phillip Lim darabban érkezett a gálára. Szeretnénk nagyon szeretni ezt a szettet, de nem sikerül. Majd legközelebb, Solange!

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP/Larry Busacca

Rita Ora

Az énekesnő van, hogy eltalálja, és van, hogy nagyon nem. Most is ez utóbbi történt - a Donna Karan Atelier szett inkább emlékeztet a tavalyi punk tematikára, mint az idei vintage stílusra.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Ki választott a legrosszabbul?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.