fashion week stílusmustra Katalin hercegnő Nikki Reed szépség Katie Holmes Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten nem takargatták magukat a sztárok - mély dekoltázsokban és csupasz combokban sem volt hiány. Katalin hercegnő pedig új-zélandi "turnéra" indult, így néhány hétig még biztosan megmutatjuk a csinosabbnál csinosabb szettjeit. Következzen a Life.hu stílusmustrája.

Kinek áll jobban a keki?

A héten két sztár is hasonló szettet választott. Cameron Diaz egy Emilio Pucci, Kate Mara pedig egy ujjatlan Valentino kreációra szavazott. Mi mindkét ruhát imádtuk, azt pedig meg kell hagyni, hogy Cameronnak egyszerűen eszméletlen alakja van.

Forrás: Northfoto, AFP

Ki volt a csinosabb?

Fekete-fehér: unalmas vagy klasszikus?

Vannak színkombinációk, amiket sosem lehet megunni - ilyen a fekete-fehér is. Katie Holmes igazán visszafogottra vette a figurát Balenciaga ruhácskájában, nála egy kicsit azért dögösebb volt Nikki Reed a néhol átlátszó darabjában.

Forrás: AFP

Fekete-fehér: igen vagy nem?

Fekete, piros vagy kék?

Katalin férjével, Vilmossal és György herceggel indult a napokban a többhetes ausztráliai és új-zélandi körútjára, mi pedig alig várjuk, hogy nap mint nap megmutassa új ruháit. A héten viselt tűzpirosat, feketét és babakéket is, csak azt nem döntöttük még el, melyik szettje volt telitalálat. Szerintetek?

Forrás: AFP

Melyik szett tetszik a legjobban?

Mutass cicit és combot!

Nem különösebben kedveljük, ha egy ruha egyszerre mélyen dekoltált és magasan felsliccelt. Bár a tökéletes testű Jessica Bielen remekül áll az Oscar de la Renta csoda, Olivia Munn Reem Acra ruhájával már nem vagyunk annyira elégedettek. A színe ugyan meseszép, ám a vállmegoldás szélesíti a színésznőt.

Forrás: AFP

Ki a szexibb?

Válassz jól átlátszó darabokat!

A sztárok mostanában imádják az átlátszó ruhakölteményeket, ám választani nem mindannyian tudnak. Hilary Rhoda éjkék szettjét imádtuk, mert ugyan sokat mutatott, mégis stílusos volt - de azért jobb lett volna egy finomabb lábbelivel. Cynthia Daniel azonban nem tanulta meg jól a divatleckéket - az ő külseje inkább szedett-vedett volt, mintsem szexi.

Forrás: AFP, Northfoto

Átlátszó ruhák: igen vagy nem?

A hét nyertese

Emma Stone-t nem először választottuk meg a hét legcsinosabb sztárjának. A színésznő ezúttal egy napsárga Atelier Versace ruhával lepett meg bennünket, amihez mesésen illett a hollywoodi glamúrt idéző smink és frizura. Ismét meghajolunk a fiatal sztár stílusa előtt.

Forrás: AFP

Hogy tetszik Emma szettje?

Stílustrükkök a legszexibb kismamától - tanulj te is Scarlettől!http://www.life.hu/trend/20140408-scarlett-johansson-szineszno-legszebb-ruhai-az-amerika-kapitany-a-tel-katonaja-premiereken.htmlAlig egy hónapja derült ki, hogy első gyermekét várja az egyik leggyönyörűbb hollywoodi filmcsillag, Scarlett Johansson. A színésznő stílusát eddig is imádtuk, ám új filmje, az Amerika kapitány: A tél katonája bemutatóin az utóbbi hetekben dögösebb és szexibb, mint valaha. Tanulj te is a legszebb kismamától!Trend--Tavaszi arckrémbazár - megéri keresgélni!http://www.life.hu/trend/20140402-szepsegapolas-borapolas-arckremek-tavaszra.htmlVégérvényesen itt a tavasz, ez pedig nem csak a ruhatárunkat és a lelkiállapotunkat befolyásolja. A melegebb levegő és a sok napsütés jó dolog, ám az arcbőrödre egyre több figyelmet kell fordítanod. A Life.hu utánajárt, hogyan érdemes ilyenkor arckrémet választani.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140328-5-kerdes-a-szepsegrol-liptai-claudia.htmlClaudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.