Dobó Kata A Nagy Duett Vágó Réka Liptai Claudia debütálás ruhakollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetőjének legújabb kollekciója kedden debütált az egyik nívós budapesti étteremben. Dobó Kata és Vágó Réka cipőtervező is ott voltak a jeles eseményen.

Liptai Claudia nemcsak dögös, kiváló műsorvezető, de már remek divattervező is. Már A Nagy Duett adásai alatt is nyomon követhettük, milyen remek stílusa van, a minap pedig debütált Tóth Borival közös kollekciója. A rendezvényen Dobó Kata színésznő és Vágó Réka – aki anno Orbán Ráhel esküvői cipőjét is tervezte - is tiszteletét tette. Clau az alábbi fotómontázst posztolta Facebookjára:

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

A fotó alá pedig ezt írta: „Hivatalosan is bemutattuk Tóth Borival közös kollekciónkat, illetve a Maison Marquise by Tóth Bori őszi/téli kollekcióját a Nobuban. A lábakon természetesen kizárólag Dobó Kata by rekavago cipők voltak. Zseniális érzés volt ott lenni, pláne házigazdaként. Azóta vágytam erre, amióta 5 évesen elkezdtem öltöztetgetni a babáimat abroszba, függönybe vagy bármibe."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.